Snel, en goede kwaliteit

Mooi vlees, veel keus en goed verpakt thuis bezorgd!

Prima verzorgd.

Heerlikk vlees

Mijn bestelling was weer keurig ingepakt en top vers

Mooi vlees, veel keus en goed verpakt thuis bezorgd!

Zalig vlees!

Goeie kwaliteit en lekker vlees

Altijd keurig geleverd en heerlijk vlees zowel voor dagelijks gebruik als voor de bbq

Geniaal en makkelijk

Had een procureur en lamsrack besteld, allebei top kwaliteit. Bereid om een kamado, was zeer de moeite waard! Dank voor de service @BBquality

Goede kwaliteit nette service

Ruime keus prima vlees, snelle service.

Bestelling en bezorging gingen super

Besteld boor 2e kerstdag, de houdbaarheid van de producten was echter mits -19 ingevroren tot 25 december. Dus overdatum de tweede kerstdag, heel erg jammer.

Twijfels

Wij hebben het vlees helaas deels ontdooit ontvangen. De ossehaaspuntjes waren heerlijk. Gemeld en we hadden uiteraard begrip voor de drukte, maar wilde het wel kenbaar maken. Wij vonden de houdbaarheid verrassend. Na de 2de mail kregen wij gewoon het gehele bedrag terug gestort, wat uiteraard zeer netjes was. Dat was niet onze insteek maar denk dat het door alle drukte voor jullie het makkelijkst was. Wij horen dat jullie een goed product leveren en zullen in de toekomst er zeker nog eens gebruik van maken. Vrienden adviseerde al ruim van te voren te bestellen, maar ja normaal zijn wij nooit thuis.

Ondanks dat het mij niet duidelijk was dat ik mijn bestelling op afhalen had staan, want afleveradres ingevuld, eenvoudig geregeld dat de bestelling toch nog thuis wordt gebracht. Erg blij mee. En het vlees is telkens fantastisch!

Prima service en mooie kwaliteit vlees

Een mooi stuk brisket en buikspek besteld voor de feestdagen. Deze werden keurig diep gevroren volgens afspraak bezorgd. Erg fijn dat er veel info over de produkten op de website staan. Mede hierdoor op oudjaarsdag een overheerlijk stuk brisket in 12 uur op onze Weber klaargemaakt. Was top!

Heerlijk

Lekker vlees, goede prijs kwaliteit. Alleen jammer dat de ossenhaaspuntjes niet goed gesneden waren. Al het andere van de bestelling was heerlijk.

Diepvriesvlees

Teleurstellend dat het diepvriesvlees is en niet vers. Vermeld dat even duidelijk op de website. Je krijgt een diepbevroren blok homp thuisbezorgd. Ik voel me bekocht.

Top product en top levering

Ik wilde een flink stuk Brisket bestellen, alleen op de webshop was dit uitverkocht. Maargoed, niet getreurd, een picanha is een goed alternatief. Een 1500 grams was nog op voorraad en op dinsdagavond keurig diepgevroren geleverd, tijdstip levering was zeer accuraat. Ik heb dit stuk vlees met BBquality Steak Rub ingewreven op woensdag en oudejaarsdag net voor de lunch in een Offset Smoker geplaatst. Met het oudejaarsdiner heerlijk gesmuld van een medium raw picanha.

Uitstekende kwaliteit en een goede service!

Heerlijk stuk ossenhaas ontvangen. Door de drukte bij post nl kon er niet op tijd geleverd worden, maar toen is besloten om het daar familie te laten bezorgen. Met als gevolg dat het alsnog op tijd is aangekomen! Al met al een super goede ervaring gehad.

Kwam bevroren binnen op de geplande dag.

mooie stukken vlees. Centre cut ossenhaas was heel mooi. De angus entrecotes waren lekker dik en heerlijk rijk van smaak. Top, net zoals de andere keren.

Levering altijd netjes en op tijd. Vlees bijna altijd super. Goede klanten service.

Heerlijk vlees voor een goede prijs. Ik had alleen een verkeerde leverdatum ingevuld. Kwam hier veel te laat achter. Om 19.55 nog contact opgenomen met BBQquality, snelle reactie en leverdatum direct voor mij aangepast. En de dag erna geleverd. Top!

Schitterend

Wel, ik schrijf meestal geen beoordelingen... maar voor jullie wou ik toch even de tijd nemen. Heb nu voor de 2de keer een bestelling geplaatst en was opnieuw aangenaam verrast over de kwaliteit van het vlees, de bezorging, de manier waarop het vlees verpakt was... fantastisch!! Doe echt zo verder... ik word een trouwe klant...!!!

De wijze waarop nog steeds op een persoonlijke wijze e.e.a. wordt verzorgd, petje af! Klantgericht werken zit in de genen. Ben vooral blij met de wijze waarop alles geseald in porties wordt aangeleerd, zo fijn als je nooit precies hoeveel eters je hebt. En de kwalititeit? Overtreft wederom de verwachting!

Jullie zijn geweldig ga zo door

Altijd goed

Ik had last-minute vlees nodig voor oud en nieuw, en dat was geen enkel probleem!

Ik had op het laatste moment vlees nodig en dat kon prima geregeld worden! En een prachtig stuk vlees!

Fast delivery and great meat quality

I ordered on December 29 and the package was delivered on December 30 at night, just in time to start to prepare the seasoning for the New Year dinner. The meat is very good too.

Jullie transport bedrijf zou al drie keer voor de deur staan NOG NIETS ONTVANGEN

Eerste levering stonden ze bij een verkeerd pand(garagebedrijf) twee panden naast mij, en ja dat was om 22 uur natuurlijk dicht, erna zouden ze volgens tracking rond 22 uur er zijn maar tot heden niemand gezien, en de chat functie van hun site is bar slecht, vanmorgen 3,5 uur in de wacht en weer zelfde vandaag tussen 17 en 22 uur !!!!!!!!!!!!!! Niet te geloven kunnen niet plannen

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss