Levering helaas niet op afgesproken dag

Pakket besteld voor de 23e december ‘s avonds af te laten leveren. Eerst bericht dat het geleverd zou worden Daarna bericht dat het de volgende dag geleverd zou worden, daarna weer bericht dat het de 23e toch geleverd zou worden rond 21.47uur. Rond 22.35 bericht dat het niet meer ging lukken en dat het de volgende dag geleverd wordt. Ben nu zeer benieuwd of het op kerstavond geleverd gaat worden tussen 17.00 en 22.00

Teleurstellend

Mijn eerste indruk was top! Ik bestelde enthousiast voor meer dan €100,- aan vlees. De volgende ochtend kreeg ik een e-mail vanuit de leverancier, het pakket zit in het proces en ik kon aangegeven waar ze het pakket achter konden laten voor het geval ik niet thuis zou zijn. Dit heb ik netjes gedaan, aangezien ik net wel of net niet op tijd thuis zou zijn. Tevens had ik mijn telefoonnummer doorgeven voor notificaties. Vervolgens kom ik thuis rond 21.00 uur. Ik had nog geen notificatie gehad, dus wachtte op de bezorger. Ondertussen keek ik even in de track & tracé en zag staan dat het pakker bezorgd was. Vreemd want ik had geen notificatie ontvangen, en ook geen briefje in de bus. Voor de zekerheid ben ik laat in de avond nog aan gaan bellen bij de buren om te checken of zijn toch niet toevallig mijn bestelling hadden gehad. Dit was niet het geval. De chatfunctie van de leverancier gaf aan dat ik 99e in de rij was. Daar hoef ik dus niet spoedig een reactie van te verwachten. Lekker dus, 100 euro lichter en geen levering. Ben heel benieuwd hoe dit komt. Ik vermoed een leverancier die zich niet aan de afspraken houdt, erg ***lig voor BBQuality, maar dit schaad je naam!

Super snel geleverd

Het vlees van de vorige keer was perfect we hebben er van gesmuld. Alleen de verpakking in tempex dozen vond ik minder. Nu kwam de bestelling geheel verpakt in karton en papier geheel bevroren aan echt perfect gedaan hoor!!!!!!

Netjes volgens afspraak geleverd

Goed verpakt voor verzending en vlees van goede kwaliteit

Wauw, erg mooie producten!!

Erg mooie levering aan top producten!

Slecht verpakt vlees

Normaal hele goede ervaring met deze online slager. Alleen zat de bestelling nu in een normale Kartonnen doos ipv een piepschuimen doos. Het vlees begon al aardig te ontdooien. Volgende keer weer beter verpakken.

The pork smells

The packaging was good and everything came in good order. But, the main orderthe pork leg was smelling like urine/hormone, I imagine the pork was not castrated before being killed.

Beter dan verwacht

Ik had zeker ok vlees verwacht, maar ik had niet verwacht dat de kwaliteit zó goed zou zijn. Echt topkwaliteit vlees en prima thuis bezorgd.

Elke bestelling is tot nu toe een dikke 10!

Helaas nog niet ontvangen

Geen ervaring, is nog! niet gekeverd

Goede kwaliteit vlees en netjes verpakt en afgeleverd!

prima vlees, levering volgens afspraak, kortom TOP

Helemaal goed!

Gister besteld, vanavond binnen op tijd voor onze oud en nieuw bbq (Coronaproof met eigen gezin ). Dank!

Ze doen wat ze beloven.

Makkelijk bestellen via overzichtelijke site, snelle levering en mooie vleesprodukten, die na bereiding mals en met veel smaak op je bordje liggen. Aanrader.

Heerlijk vlees

Meerdere stukken vlees besteld! Prima snelle levering en goed verpakt! Het vlees was nog goed ingevroren en was zoals beschreven geleverd! Prima vlees voor een nette prijs!

GOED

Vlees was zoals verwacht en ophalen ging prima. Ik miste alleen een beschrijving over het bewaren. Het kwam uit de vriezer, moest het meteen weer in de vriezer? Moest het in het plastic bewaard blijven in de koelkast of juist eruit halen ? Hoe kon ik het vlees het beste bewaren tot 2e kerstdag, daar kon ik helemaal niks van vinden? Dus dat zou misschien op een papiertje erbij geleverd konden worden. Verder was het heerlijk vlees, bedankt.

Ze leveren zoals ze beloven.

Ondanks de kerstdrukte werd ons vlees geleverd zoals ze beloven, binnen 24 uur. En het vlees was geweldig!

Excellent service

Good Quality meat, fast delivery and good customer service.

Pakket zou vanavond zijn bezorgd, niks ontvangen. Klantenservice niet te bereiken

Vervelende gang van zaken voor n stuk vlees

Nog niets ontvangen

Ook geen enkel bericht ontvangen.

Keurig verpakt, vlees ziet er perfect uit.

Aflevering volgens afspraak, netjes verpakt, mooie stukken vlees.

Beter dan verwacht

Ondanks een aantal slechte reviews gelezen te hebben, ben ik blij toch van deze diensten gebruik gemaakt te hebben. De bestelling plaatsen ging met gemak en alles werd netjes verpakt en op tijd geleverd. Het vlees was van super kwaliteit. Ik zou BBQuality zeker aanraden.

Lekker vlees en nette levering

Heerlijk gegeten en heel netjes op de hoogte gehouden van de levering.

Perfecte verpakking!

De Jodenhaasjes worden gebruikt voor Steak Americaine tijdens Oud&Nieuw De Jodenhaasjes zijn van Nederlands rund, dus goed van kwaliteit!

Heerlijke spullen

Geweldige kwaliteit voor een goede prijs

Heerlijk vlees

Heerlijk vlees goed verpakt en makkelijk in Oss afhalen

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss