Snel en goed verpakt

top kwaliteit

Netjes op tijd, uitstekende kwaliteit vlees en vis en lekker gekruid

Geweldig vlees

Zeer goed en ook makkelijke leveringen rond oudennieuw

Komen afspraken na prima vlees

Geweldige kwaliteit en kwantiteit, super

Zie hiervoor

Wat een héérlijk vlees, echt genieten!

Heerlijke buikspek besteld. Na de snelle levering op 1e kerstdag 2 uurtjes in de oven gelegd met als resultaat: een superlekker crispy buitenkant en een malse binnenkant. Elke hap was fantastisch!

Goed geregeld, lekker vlees en vis!!

top!

Top kwaliteit !!

Ondanks geen echte BBQ expert te zijn is het gelukt om overheerlijke stukjes vlees op de bbq te bereiden.

Heerlijk gerecht..!

Goed verzorgde bezorging en kwaliteit van het gerecht was uitstekend! Zeker voor herhaling vatbaar.

Fantastische service nadat de leverdatum niet gehaald was.

Fantastisch stuk vlees ontvangen en zelfs 2 aangezien de 1e levering niet was aangekomen, een betere service kun je niet verwachten.

Voor het eerst besteld via BBQuality en meer dan positief verrast. De producten kwamen perfect en diepgevroren aan en super en schadevrij ingepakt. Kortom, aan mij hebben ze een nieuwe klant bij. Ga zo door zou ik zeggen.

Goede kwaliteit en levering keurig op tijd.

Goede service en heerlijk vlees

O.a. T-bones en carpaccio besteld voor kerst. Heel snel in huis en goed verpakt. Keurig verzorgd. We hebben gesmuld van het vlees. Super kwaliteit.

Gewoonweg fantastisch!!..

Duidelijke site en heerlijk vlees....en dan ook nog de snelle levering maakt het helemaal af!! Mijn volgende bestelling zal niet lang op zich laten wachten...ga zo door mannen!!

Topkwaliteit vlees voor een mooie prijs.

Het was de eerste keer dat ik vlees online besteld heb en het is me niet tegengevallen. Van begin van de bestelling tot levering werd er goed gecommuniceerd. Het was met zorg verpakt en werd geleverd zoals afgesproken. Wat we ontvingen was een mooie lamsbout van goede kwaliteit en het heeft heerlijk gesmaakt. Prijs kwaliteit verhouding was goed en ook de verzendkosten vond ik meevallen. Echt een aanrader, ik zal hier zeker nog eens vlees bestellen.

Super tevreden goede prijs kwaliteit verhouding

Goede prijs kwaliteit verhouding perfecte en snelle levering.

Zoals bij het plaatsen van de bestelling was onze kalkoen er op woensdagavond. Ik kreeg geen track en trace en nam contact op via WhatsApp (zo makkelijk), waar ik super snel reactie op kreeg. Hele fijne communicatie. De kalkoen was goed verpakt en nog bevroren dus helemaal top. We hebben een lekkere kerstmaaltijd bereid. Ik zou het iedereen aanbevelen.

Bezorger kon het niet vinden

Ik zou mijn bestelling op 18 dec ontvangen. Kreeg mail dat bezorger het niet kon vinden. Het zou nu op 21 dec komen ik dacht dan het vlees wel ontdooid. Bezorger kwam 19 dec hij was super blij dat hij het had gevonden. Ik gauw doos uit pakken en wat ik al dacht vlees was al wat aan het ontdooien. Heb het gauw on de vriezer gedaan. Vlees ziet er voor de rest top uit. Maar zie dit volgende keer toch wel anders. Dit ben ik niet van jullie gewend.

Snelle en nette service

Zeer snelle en nette service heb het varkentje net uit de vriezer gehaald en ga hem woensdag op de oklahoma bereiden

Klantvriendelijk en een kwalitatief goed stuk vlees

Ik wilde voor kerst gevulde rollade maken, maar had per abuis de verkeerde leveringsdatum ingevuld. Even met ze geappt en ik kon dezelfde dag alsnog een stuk, of eigenlijk 2 stukken vlees, ophalen. Het vlees had een goede structuur en veel smaak, het heeft heerlijk gesmaakt.

Uitmuntend vlees

Echt smullen de spareribs van deze zaak!! Aanrader

Producten zijn prima verzorgd, smaak is goed.

Iets minder dan de vorige keer.

Het vlees zat verpakt in een kartonnen doos. Doordat de koel eleme ten niet goed verdeeld zaten waren mijn gourmetworsten al ontdooid. Gelukkig had ik ze 2 dagen later nodig. Verder was het weer top. Goede qualiteit vlees!

Super lekker vlees!

Via de site nu twee keer besteld. Vlees is echt goed! Leuk dat je via hun site ook advies krijgt over de bereiding etc. Telefonisch nog contact gehad met de klantenservice. Ik werd direct goed geholpen. Vlees wordt speciaal verpakt en snel geleverd. Kortom ik ga hier vaker bestellen.

Goed met een fijn ophaal punt

Oké

Gasstraat Oost 30 K