Prima! Het vlees ziet er super uit! Goed geregeld deze tijd met ophalen van de bestelling

Onvoldoende communicatie

De bestelling voorzien voor levering op 23/12 werd pas op 24/12 omstreeks 15u30 geleverd. Dit had misschien geen probleem hoeven te zijn als er enige reactie was gekomen op mijn E-mail van 23/12 ‘s avonds of het whatsapp bericht van 24/12 ‘s middags. Dan had ik kunnen weten dat de bestelling niet verloren was, maar gewoon te laat. Dan had ik ook niet meer naar de supermarkt hoeven te gaan om toch iets in te kopen voor kerstavond. Vermoedelijk is het heel druk geweest bij jullie voor kerst, maar het is niet de eerste keer dat het kerst is. Toch blij dat de bestelling aangekomen is. Het geleverde was allemaal heel lekker. We hebben ervan genoten.

Site ziet er veel belovend uit

Snelle levering, ben benieuwd naar de kwailteit van het vlees, maar het ziet er goed uit.

Fantastisch stuk vlees

Ik heb nu meerdere malen bestelt en het vlees is mals,vers,en echt heerlijk. Zeker een aanrader.

Goede service met een conforme prijs!

Makkelijk af te halen in eigen dorp.

Fantastisch vlees!!!

We hebben nog niet alles op, maar hey vlees ziet er fantastisch uit!!!

Top geleverd

Mooie gourmetschotel voor de kerstdagen, ziet er weer super uit!

Keurig op tijd! Mooi stuk vlees, bevroren aangekomen door de juiste wijze van verpakken. Toppie. Wordt een mooie 1e kerstdag.

Top geregeld

De mannen hebben het weer perfect voor elkaar, alleen jammer dat het vlees niet smaakt.(GRAPJE) Fijne dagen en geniet ervan, het is de moeite waard.

Snel en makkelijk

Veel keuze, snel en makkelijk.

Uitstekende service

Reageren snel op mails, levering op tijd en goed verpakt. Het vlees moeten we nog proeven maar ziet er goed uit

Snelle levering. Ga zeker vaker bestellen

Mooie dikbevleesde spareribs

Mooie kwaliteit spareribs met veel vlees. Mooi geleverd in een gekoelde doos.

Mooi vlees voor een leuke prijs

Goede kwaliteit en vlotte levering

Het vlees is altijd van goede kwaliteit en scherp geprijsd. Gratis levering in de omgeving van Oss, ook bij kleinere bedragen onder de 75 euro en anders een pickup point in de buurt. Ook de filmpjes op YouTube en recepten op de site zijn erg leuk.

Kwaliteit van het vlees en levering

Kwaliteit van het door mij bestelde vlees is erg goed bevallen en daarbij ook nog eens heerlijk van smaak, ook de kleine hoeveelheden die bezorgd worden zitten netjes ingepakt. top

The best Picanha

The best service and products. I love to take picanha beef.

Zo als gewoonlijk weer uitermate goed

Zo als gewoonlijk weer uitermate goed

Keurig proces en vlees looks good!!!

goed beschreven en gevolgd bestelproces. Vlees ziet er super uit. Ik hoop alleen dat ik 1 vel carpaccio los kan krijgen :)

Super vlees en een heel attente bezorger

We bestellen zeker vaker via jullie online site!

Op het nippertje

Te laat voor kerst nog wat besteld, toch nog geleverd rond 22:15. Gelukkig maar. Nu staat alles in de pekel. Thanks

Voor herhaling vatbaar

Zoals vorige keer heel goed vlees, netjes vacuum verpakt met duidelijk label met herkomst, levering binnen gevraagd tijdslot.

Het was weer top

Niks op aan te merken, netjes verpakt. Lekker vlees en erg snel bezorgt ondanks de drukke dagen

Prima.

Levering op tijd en goed verpakt

Bestel elke maand!

Gasstraat Oost 30 K