Website duidelijk en super geregeld

Website netjes en duidelijk. Bestelling netjes afgeleverd. Een aanrader voor iedereen

Goede kwaliteit en levering, erg snelle en goede service.

Top service zelfs vlak voor de kerst!

Top service zelfs vlak voor de kerst!

mooi bedrijf met goede produkten

Fijn bedrijf waar je goed en persoonlijk wordt geholpen. Wij zijn zeer tevreden over de levering en produkten!!

Gewoon goed

Juist verpakt en trunkrs bezorging ook helemaal van deze tijd

Top geregeld en 5 sterren food

Een paar dagen voor kerst was er nog van alles te verkrijgen. Het bestelsysteem werkt heel gemakkelijk. Door een technische storing lukte het even niet om te bestellen, na contact met Paul via whatsapp was het vrij snel geregeld. Bestel info betreft het ophalen in Oss (eigen keuze) via de mail was duidelijk. Bij het ophaalpunt werden duidelijke instructies gegeven waar je het mocht ophalen en welke informatie zij nodig hebben (via de ring doorbel). Alles wordt bevroren geleverd.

Gewoon top.

Prima assortiment. Goed verpakt. Ondanks de drukke kersttijd, netjes oprijd binnen. Prijs is prima.

Ziet er goed uit.

Vlees ziet er goed uit. Netjes verpakt, en bij bezorging was alles nog diep gevroren.

Gewoon TOP

Goede webisite waar je eenvoudig het juiste kunt bestellen. Bestellingen komen goed verpakt en diepgevroren binnen, daarnaast ondanks de kerstdagen ook lekker snel geleverd.

Mooi vlees, snelle levering

Makkelijk om te bestellen op de site, goede prijs kwaliteit verhouding.

Fantastische ervaring

Mijn eerste keer via BBQuality wat besteld. We werden uitgebreid op de hoogte gehouden over de status van de bestelling. Het vlees zag er fantastisch uit en zal ongetwijfeld ook zo smaken. Meteen een account aangemaakt en gaan hier zeker vaker bestellen.

Goed verzorgd en goede kwaliteit

Snelle levering, goede kwaliteit van producten

Snelle levering, goede kwaliteit van producten

Goede service!

Goed vlees! Vriendelijke service.

Uitstekende producten en snelle aflevering

Grote verscheidenheid van producten en prima kwaliteit

Netjes op tijd bezorgd door een vriendelijke bezorger

Laat besteld, toch snel geleverd , we gaan er iets lekkers van maken

Dikbevleesde spareribs en gekruid rosbief zijn top

Het vlees ziet er zeer goed uit en is mooi en goed verpakt. het vlees heeft ons heel goed gesmaakt. met de kerst ook weer zo'n lekkere rosbief.

Vlees ziet er goed uit . Maar beter verpakken voor te verzenden

Vlees ziet er goed uit. Nadeel : toplaag van het vlees ontdooid . Beter verpakken misschien met een koeltas en meer koel elementen . En een dag langer moeten wachten op het pakket (beter aangeven van tevoren)

Netjes en snel geleverd

Nu hopen dat het ook zo goed smaakt

super vlees, super service

veel keus voor lekker vlees, leuke recepten en de service is top

Vlees is top, snelle bezorging, echte aanrader!

Kwalitatief vlees, goede prijs, netjes verpakt en conform afspraak super snel geleverd.

Nette levering

Volgens afspraak geleverd. De smaak kunnen we pas na eerste kerstdag beoordelen

Mooi product en op tijd

Eerste keer besteld. Gaan we vaker doen! Mooi stuk vlees en fijn dat het ook echt de volgende dag bezorgd wordt. Netjes verpakt en goed gekoeld. Nu nog bereiden

Super verpakt en altijd goed vlees .

Spullen netjes en goed verpakt. Keurig op tijd geleverd

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss