Gewoon heel goed!

Goed verpakt, mooi stuk vlees, lekkere rub en leuke recepten om zelf uit te proberen.

Mooie producten voor 'n nette prijs

Zie titel!!

Heel blij mee!

Goede kwaliteit vlees, ik heb heerlijk gesmuld.

Alles werd netjes afgeleverd en smaakt heerlijk!

Op eenvoudige manier kwaliteit vlees bestellen op de website

Makkelijk om vanuit thuis alles kunnen bestellen

Bepaalde producten niet meer vacuüm

Net mijn eerste bestelling ontvangen , alles ziet er goed uit , wel jammer dat verschillende producten niet meer vacuüm waren

Heel snel en heel goed

zoals altijd een goede ervaring. Naast de snelle levering en hoge kwaliteit vind ik het fijn dat het vlees nu in papier wordt geleverd in plaats van de piepschuimen dozen.

Goede kwaliteit en snelle levering

Het vlees is van goede kwaliteit, volop keuze en fijn om zelf het gewicht/grootte van het vlees te bepalen. Snelle levering.

Super!!!!!!

Ja wat moet ik nog meer zeggen, goede kwaliteit en super snelle levering. Echt geweldig!!!!

Heerlijk vlees, goede service, goede verpakking.

Vlees altijd van goede kwaliteit, bezorging en de verpakking zijn goed zodat het vlees goed bevroren blijft en direct weer de vriezer in kan. Vaker besteld en nog nooit teleurgesteld!

G

Bbq

Kwaliteit vlees, goede afhandeling van de bezorging

Bbquality geeft op de website precies aan wat je kunt verwachten en hier voldoen ze perfect aan. Goede kwaliteit en fijne tijden van bezorging. De laatste bestelling kwam alleen niet meer in een tempex box, maar in ee kartonnen doos. Vlees was nog wel goed bevroren.

Goed vlees, geweldige service

De website is helder en het is gemakkelijk om een bestelling te plaatsen. De afhandeling en bezorging is snel en het vlees erg smakelijk.

goede service, leuke producten met mooie prijs

verbeterpunt; website op telefoon werk niet super. wanneer je een bv naar rund ga en je selecteer een stuk vlees ga je helemaal terug naar het hoofdmenu als je terug wil naar rund.

Altijd uitstekend verzorgd

Zeer goede ervaring! Heb je een vraag? Binnen no time antwoord! Keurig netjes bezorgd en echt super goede kwaliteit

Goed!

Duidelijke site

Bezorging op afgesproken dag/tijd

De bezorging was op de afgesproken dag en tijd. Daarnaast was ik blij te zien dat er een meer sustainable packaging manier is gevonden. De koelpakketten waren al slim en ik kan het gebruik van karton over tempex alleen maar toejuichen. En natuurlijk, wat er IN de doos zat, daar was ook helemaal niets mis mee ;)

Top in alles!!

Heldere zakenkundige telefonische uitleg en goede Site.

Mooi vlees, mooi op tijd aangeleverd,zoals beloofd!

Prijs kwaliteit is hier zeker te vinden.

Ze hebben veel op voorraad, er is altijd wel iets lekkers om op de Egg klaar te maken. Ze komen hun afspraken goed na, en de bezorgservice is fantastisch. En Als ik het met andere online slagers vergelijk betaal je hier niet veel voor een heerlijk stuk vlees. Ook de zalm een keer uitgeprobeerd en die was ook top! Als ik vragen heb dan worden ze netjes beantwoord. Helemaal top!

Eenvoudig te bestellen, je wordt op de hoogte gehouden van tijdstip aflevering. Bestelling keurig verpakt kortom aanrader.

Beenham

‘S- avonds besteld, volgende avond in huis. Diepgevroren, vacuüm verpakt. Communicatie uitstekend. Dit rond kersttijd, super!

Wederom goede levering

Dinsdagavond besteld en woensdagavond geleverd, wederom de uitstekende kwaliteit die ik gewend ben van BBQuality. Netjes voor de deur gezet door de koerier en gewacht tot ik het oppakte. Fijne service !

top kwaliteit

keurig verpakt en vlees is van zeer goede kwaliteit zolang jullie dit zo houden blijven wij klant van jullie

BBQuality doet wat het beloofd

Levering was prima voor elkaar en zag er goed uit, nu nog even afwachten of de smaak ook prima is.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss