Uitstekende kwaliteit en nog betere service!

Zoals altijd, goed en snel

altijd goed vlees en mooi diepgevroren geleverd. Kan het zeer aanbevelen

Super prijs/kwaliteit verhouding

Bestel al jaren bij BBQuality. Altijd goed en op tijd geleverd. Aanrader!

Bbquality zijn toppers!

Goede service en kwaliteit van alle producten vlees en vis zijn top. Bezorging altijd volgens belofte

Goede kwaliteit vlees

Snelle levering site goed overzichtelijk

Keurig netjes volgens de informatie op de website. Ondanks de drukte werd t goed gekoeld ruim op tijd geleverd.

Super mooi vlees

Ik ben erg blij met BBQuality, dit is mijn 2de keer dat ik bij jullie heb besteld. Het vlees ziet er goed en mooi uit, hier kan ik zeker super leuk mee kokkerellen. Alles komt netjes aan in een doos met ijspacks erin. Zodat het vlees en vis bevroren blijven. De bezorger was wel laat in de avond bij ons, dit varieerde elke keer op de track en trace email die ik had ontvangen. Op een gegeven moment stond er ook dat ze rond 22:30 zouden komen. Hij heeft het uiteindelijk rond 21:45 bij ons bezorgd. Al met al, ik zal volgende keer gewoon weer bij jullie bestellen.

Alles op voorraad en snel geleverd

Alles wat ik nodig heb is op voorraad en de levering is razendsnel. Ondanks dat het december is. Het vlees was nog bevroren en is van goede kwaliteit!

Geweldig bedrijf

Duidelijk, goede prijs kwaliteit.

Mooie stukken vlees, compact vacuum verpakt en goed gekoeld geleverd

Al enkele keren meer prima vlees mogen ontvangen, zag er ook dit keer weer prima uit

Snelle levering precies zoals ik verwacht had.

Meerdere producten besteld. Het vlees was nog diepgevroren en er zaten genoeg icepacks in. Levering was ook precies zoals zoals aangegeven in de mail en tracking werkte ook.

Snelle levering en topkwaliteit!

Wat een fijne online slager is dit toch, vlees is van prachtige kwaliteit. De levering is erg snel. En de prijs kwaliteit verhouding is prima! Zeker niet de laatste keer

Makkelijk bestellen

Makkelijk te bestellen vlees en snelle levering komt goed bevroren aan

Meerdere malen iets besteld en super kwaliteit vlees en snel geleverd. Zeker een aanrader!!

zoals altijd top geregeld

gewoon perfect!!

Levering was top

Ik kan alleen nog maar wat van de levering zeggen en deze was top. Ook hoe het verpakt was is helemaal top. Gelijk bij binnenkomst in de vriezer gedaan en wordt tijden de kerst bereid. Als het net zo goed gaat smaken als het er uit ziet komt het goed

super snel geleverd en heel goed verpakt

mooie kwaliteit!

Nette levering

Netjes gekoeld verpakt en kwamen op de afspreken tijd bezorgen.

perfecte service

Alles is op tijd geleverd en goed verpakt. Vlees ziet er heel mooi uit.

Op en top!

Goede levering, super kwaliteit.

Zeer vlotte service

Zeer goede service. Heb na de initiële bestelling nog artikelen toegevoegd en was zo geregeld. Dank je Paul. Het zou goed zijn mocht de leverancier (voerder) een nauwkeuriger tijdsslot kunnen geven. Tussen 08u en 20u is wel heel ruim. DPD bijvoorbeeld stuurt de dag zelf een e-mail met een tijdsslot van 1 uur en levert ook binnen dat slot. Vlees en vis zagen er zoals steeds verzorgd uit. De extra attentie (maandactie) is altijd een mooi extraatje.

Goede kwaliteit, keurig verpakt!

Voor de eerste keer besteld bij BBQuality. Binnen 24 uur in huis. Kwaliteit was goed! Producten worden goed verpakt incl koel elementen.

Makkelijk en topkwaliteit!

Keuze is prima, makkelijke manier om te bestellen. Vlees is kwalitatief top.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss