Super online slager met groot assortiment

Ze zijn goed bereikbaar op verschillende platformen. Daarnaast hebben ze een mooi groot assortiment met goede kwaliteit vlees. Een van mijn meest favoriete slagers.

Altijd een lekker en een mooi stukje vlees!

Fijne Website waar je een mooi en lekker stuk vlees kan bestellen. Wordt netjes en goed verpakt.

Mooi vlees

Makkelijk besteld, snelle levering, goed op de hoogte gehouden via de mail, zeer mooi vlees en erg goed verpakt

Makkelijk, op tijd en heerlijk

Picanha besteld en kwam netjes verpakt en diepgevroren aan. Nacht laten rusten en de volgende dag heerlijk van gegeten! Jongens wat een lekker stuk vlees zeg!! Top geleverd en top kwaliteit!

Goed vlees een aanrader

Bbquality levert zeer goede producten. Ik heb hier al meerdere malen besteld en vele goede reacties gehad van mijn gasten. Laatst zelfs een slagersjongen die vroeg waar ik het heerlijke vlees vandaan had!

Top vlees, niet goed uitgesneden, maar meer dan goed opgelost!

Bezorging : keurig op de afgesproken tijd Verpakking: Schoon, perfect gekoeld, na een dag nog beetje bevroren maar na een uurtje open helemaal goed. voor de timing, misschien een uurtje van te voren de ijspakkingen eruit en dan na een halfuurtje op kamertemperatuur laten komen voor je het vlees gaat garen. Vlees is echt van superkwaliteit. Was niet uitgesneden als verwacht, maar na hierover een bericht te hebben gestuurd kreeg ik snel bericht. Hierin een ruimhartige compensatie en de belofte op actie voor wat betreft mijn klacht. Van dit soort bedrijven wordt ik nu heel erg blij. Ik voel me als klant serieus genomen EN krijg ook nog eens een topproduct! Dit vertel ik mijn vrienden.

Alles was prima,had lamsbout besteld,kwaliteit was uitstekend,top bedrijf.

Prims kwaliteit vlees. Zeer goede bezorging. Kortom niets om aanmerkingen op te maken.

Goed vlees, goede service, levering volgens afspraken

Al een paar keer wat besteld, en altijd zeer tevreden over de kwaliteit. Af en toe een beetje zoeken en proberen, ze hebben eigenlijk gewoon teveel ;-) Bij vragen via de app krijg je gelijk antwoord: TOP!

Perfect geleverd en geweldig vlees

word netjes geleverd heerlijk vlees mooie prijs

Geweldige service en producten1

Meerdere keren wat gekocht en altijd is het helemaal geweldig. Bereikbaarheid bij vragen of opmerkingen zijn perfect. De producten smaken heerlijk, zijn super voor feesten. Altijd speciaal! De filmpjes zijn zeer fijn en helpen je gigantisch. Al met al, geweldig en dik aan te raden.

Zoals altijd, super kwaliteit

Super kwaliteit vlees

Prima vlees jammer dat het diepvries is

Het vlees is op het juiste tijdstip gebracht in een goede verpakking. Goede smaak en mals

Lekker vlees, snel geleverd, altijd netjes gekoeld

We bestellen altijd onze vaste keuze en proberen altijd iets nieuws uit. Omdat we voor meer dan €100 bestellen krijgen we ook altijd een leuke verassing.

Het vlees werd op het afgesproken moment netjes verpakt aangeleverd.

Snel en betrouwbaar

Prima prijs kwaliteit. Snelle levering

Tournedos besteld; zalig gegeten

Recent een bestelling geplaatst en ontvangen van BBQuality (tournedos en vega-burgers). De kwaliteit van het vlees was voortreffelijk en de levering was spoedig. De tournedos hebben we Sous Vide voorbereid (55 graden Celsius, 3 uur). Iets wat erg makkelijk ging om dat de tournedos afzonderlijk verpakt waren. Ja, hier maak je mij wel blij mee ja.

Prima prijs en levering.

Prima prijs kwaliteit. Snelle levering.

Zo moet vlees zijn!

BBQuality heeft hart voor goed vlees. Puike kwaliteit, uitstekende service. Ga zo door!

Keurige kwaliteit, wel een aanmerking op de Angus Shortribs

Nu 2 maal besteld bij BBQuality. Al met al uitstekend vlees, varkensnek, iberico ribs, ribfingers, kalfspicanha allemaal perfect. Enkel de 2 porties Angus Short Ribs Ierland die we besteld hadden hadden een dik vetvlies aan de bovenkant, dat viel wat tegen. Verder was er iets misgegaan met de 1e bestelling, voor 200 euro besteld en de 2e gratis maandactie ontbrak. Dat is keurig opgelost de volgende dag arriveerde het ontbrekende vlees waarbij BBQuality zelf de verzendkosten voor haar rekening nam. De verpakking is uitstekend, tempex boxen met koelelementen en alles komt keurig bevroren aan. Al met al tevreden klanten.

Goed vlees voor een goede prijs

Ruime keuze en netjes verpakt. Handig dat je ook op kunt halen. Jammer dat jullie naar Oss verhuizen, dan is het verder rijden... ;-)

Makkelijk te bestellen. Duidelijke beschrijving om vlees te bereiden. Wij zijn super tevreden.

Goede kwaliteit en netjes geleverd

Het bestellen ging soepel en het leveren was mooi op tijd. Kwaliteit van het vlees is prima.

Wederom top vlees

Heb inmiddels wat favorieten en kwaliteit is zeer constant. Aanrader.

Lekker vlees, bezorging volgens afspraak

Twee keer besteld inmiddels. Het vlees is lekker en de bezorger komt op het afgesproken moment. Enige nadeel vind ik dat elk stuk vlees op de site hetzelfde aantal sterren krijgt als beoordeling zonder dat duidelijk is waar die vandaan komt.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss