Zeebaars, picanha en bavette

Bezorging was uitstekend op tijd. Bavette van de dubbeldutch was groot en deze is met eigen gemaakte kruidenboter op de bbq gegaard.. erg in de smaak gevallen. De picanha is bereid volgens de receptuur van bbquality. Dit was een echte winnaar. Zeebaars altijd goed. Het waren mooie grote. Al met al erg tevreden en genoten

Goede, vriendelijk en correcte service en levering

Goede, vriendelijk en correcte service en levering

Geweldig vlees & geweldige service!

Wij hebben voor de tweede keer vlees besteld voor de hele maand! De kwaliteit is zo goed en er is zoveel mogelijk in overleg! Wij blijven elke mand zeker een bestelling plaatsen.

Erg goed vlees, goede service

Goede kwaliteit, redelijke prijzen en een goede, snelle service.

Mooi vlees en snel binnen

Mooi vlees en snel binnen, binnen een dag 's avonds geleverd, wel laat rond 22uur maar was het wachten waard.heerlijk van gegeten

Top kwaliteit

Top service, top kwaliteit, goeie prijzen. Alles perfect ingepakt en koel afgeleverd! Wij bestellen zeker terug!

Een beste ervaring!

Onlangs voor een BBQ gevarieerd vlees besteld, keurig en snelle levering en inderdaad het vlees is echt Quality!! Bedankt BBQuality het was geweldig.

Top service.

Moest mijn bestelling een dag eerder hebben dan afgesproken. Was geen probleem en kwamen het netjes een dag eerder leveren. Top service

Top service en vlees

Top service en vlees

Geweldig vlees en top service

De bavette en de burgers waren heerlijk! Alles is super goed, gekoeld verpakt en werd pima geleverd. Ook de service is super!

Goede kwaliteit en snelle service

bestelling was snel geleverd en het vlees van goede kwaliteit prima service dus

Was goed en lekker

Goed afgeleverd en heel goed en mooi vlees

zeer goed

producten worden goed verpakt afgeleverd volgens afspraak

Snelle levering, goed vlees

Titel beschrijft het al een beetje. Tot nu toe altijd mooie stukken vlees ontvangen en levering altijd binnen de afgesproken tijd.

Goed, snelle levering

Top kwaliteit

Top levering, top vlees

Makkelijk bestellen, snelle levering, goed vlees!

Klant is koning

Top service met geweldige producten

Beste online slager

Deze slager is echt onwijs goed. Ze hebben een zeer ruime keuze aan vleessoorten, en het vlees is kwalitatief ook echt super. De "keurslager" bij mij om de hoek is echt 10x niks vergeleken met bbquality. Alhoewel ze niet ALLES hebben wat ik zou willen bestellen, blijven ze wel mijn nummer 1 go to slager.

Top vlees voor goede prijs

Ik heb de maand voordeelbox besteld, netjes ingevroren geleverd in een piepschuim doos met zak er in en vries elementen. Het vlees is in fijne porties verpakt en van top kwaliteit! Ik ga dit zeker vaker bestellen.

Mooie producten

Snelle, goede levering. Vlees is top. Wat opviel is dat alles apart verpakt is. Dat is begrijpelijk maar wel heel erg slecht voor het milieu al dat plastic. Kwaliteit vlees en vis was wel echt top.

Prima vlees

Prima vlees voor normale prijs, bezorging is top geregeld! Producten kwamen goed ingevroren aan.

Goede kwaliteit spareribs maar helaas niet goed verwerkt.

Onlangs 10kg spareribs besteld. De eerste 2kg inmiddels ontdooit en geprepareerd. Helaas kwam ik er tijdens het prepareren achter dat bij het zagen er waarschijnlijk te hard doorheen geduwd is want de bot uiteinden waren vrijwel allemaal versplintert. Werd dus een heel gedoe om van ieder botje bij het uiteinde de botsplinters er uit te pulken... Erg jammer want het zijn wel mooie en lekkere spareribs. Ik hoop maar dat de overige 8kg wel in orde is....

De levering was prima op tijd in een piepschuim doos incl koelers. Helaas nog niet kunnen proeven hoe het vlees smaakt maar moet vast goed komen.

Indrukwekkend!

Tomahawksteak besteld als cadeau. Degenen was onder de indruk van het formaat en was er heel blij mee! Levering is snel,product is kwalitatief goed en service is snel en vriendelijk.

Voor herhaling vatbaar!

Goed vlees, ruime keuze en nette prijzen. Snelle, goed verpakte levering. Dit was mijn eerste ervaring met online vlees bestellen en dit was zeker niet de laatste keer!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss