Super! Elke keer weer!

Kwaliteit van het vlees is bijzonder goed. Heb regelmatig mensen aan tafel die met open mond zitten te genieten. Prijs kwaliteit verhouding erg goed.

Top kwaliteit vlees en snelle levering

Wij hebben de afgelopen periode al vaker vlees besteld en zijn zeer tevreden. Top kwaliteit vlees en de prijzen zijn ook goed. Ze leveren ook heel snel en alles keurig ingepakt in een piepschuimdoos met koelelementen om het bevroren vlees koel te houden.

Top kwaliteit en goede service

Echt goede kwaliteit vlees..Bestellen gaat super handig en op de afgesproken tijd netjes bevroren en verpakt geleverd. Kortom zeker een aanrader voor een geslaagde bbq..

Prima kwaliteit en snelle levering

Na de eerste positieve ervaring nu een BBQ pakket besteld. Deze werd weer keurig op tijd in een koelbox geleverd. Het verschil met "supermarkt" vlees is goed te proeven. Al met al aan te bevelen.

Top kwaliteit en snelle levering

Mooi en uitgebreid aanbod en zeker niet duur. Levering was precies zoals afgesproken. Alles was keurig verpakt en daardoor makkelijk en snel opgeruimd.

Lekker vlees en bleef wonderbaarlijk nog 24 uur na levering nog een beetje bevroren.

Makkelijk besteld. Goed ingevroren. Lekker en goede stukken vlees. Echt een goed Bbq-pakket

Goed vlees. Snel geleverd

Netjes verpakt en diep gevroren, goede kwaliteit

Is er een betere?

Groot aanbod, goede kwaliteit, netjes verpakt en stipte bezorging. Of er een betere is weet ik niet. Maar wanneer je hier besteld is er al een basis voor een succesvolle BBQ

Goed&lekker

Zeer snel thuis geleverd goed verpakt en super kwaliteit! Tevreden

Gewoon goed

Eenvoudig bestellen, stipte levering, goede kwaliteit, wat kan je nog meer willen ?

prima vleesvervangers en snelle service

enige leverancier die in de zomerperiode ook vega rookworst verkoopt. en dan ook nog hele lekkere! kan a.h. en jumbo een voorbeeld aan nemen. bezorgster is ook een topper met haar t shirt: god is a woman.

Gewoon goed

Niks op aan te melden Gewoon goed

Al meerdere keren besteld en altijd uitstekend vlees, groot aanbod, goed verpakt, snellen en stipte levering, ... En ik vind hun "BBQuality Bos" een prachtig initiatief.

Prima vlees

Kado bon van mijn werk gekregen vandaar bij BBQuality voor de eerste keer besteld. Was prima verzorgd zeker voor herhaling vatbaar.

uitstekend

meerdere keren al besteld en altijd goed verpakt en uitstekend vlees. ik blijf zeker bestellen.

Heerlijk vlees!

Prima vlees en service

Prima ervaring

(H)Eerlijk vlees

Zeer groot assortiment, lekker vlees. Snelle bezorging, goed ingepakt en bevroren bij je thuis.

Goed stuk vlees....een aanrader.

Goede bezorging. Netjes verpakt. Het vlees is overheerlijk.

Voor het eerst een keer geprobeerd. Goed geregeld en heerlijk vlees!

BBQuality zorgt voor een QualityBBQ

Wij hebben genoten van een heerlijke barbeque met superheerlijk vlees. Zeer gemakkelijk om te bestellen. Genoeg keuze.Voor elk wat wils. Word prima gekoelt geleverd in een koeldoos.Al met al...Helemaal Top !! En zeker voorherhaling vatbaar.

Alles was keurig op tijd en goed verpakt. Het vlees was nog goed bevroren

Perfect vlees, goed geleverd en een duidelijke webshop.

Bbquality levert goed vlees, netjes verpakt, goed bevroren en in de avond geleverd. De webshop is duidelijk, no nonsense en werkt vlekkeloos. Zal er zeker blijven bestellen.

Vlees was half ontdooid bij aankomst en de houdbaarheidsdatum bij +4 was al een maand verstreken.

Ik heb hierover contact gehad met het bedrijf. Er werd niet overwogen om opnieuw te leveren en daarna heb ik nooit meer iets van ze gehoord.

Vleesfeest!!

Vlees was fantastisch. Er was iets niet voorradig tijdig het bestellen. Werd ik keurig de volgende dag op de hoogte gesteld dat het binnen was en nog met de bestelling mee kon. We hadden een diversiteit aan vlees en vis. Het was allemaal van top kwaliteit. Ik bestel hier altijd met zekerheid kwaliteitsvlees!!

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss