Pluspunten
Snelle reacties via chat & whatsapp, uitgebreid assortiment en de service is top! Één keer gehad dat een stuk picanha een gedeelte van de vetkap miste, maar dit is op een snelle en vriendelijke manier afgehandeld!
VerbeterpuntenWellicht minder wegwerp items gebruiken bij verzending, al kan je deze wel retourneren in de ruil van een kortingsbon
Pluspunten
Genoeg keuze, makkelijke site, snel geleverd en goed verpakt!
Pluspunten
Alles,, top bedrijf met super vlees.
Pluspunten
Erg goede kwaliteit vlees
VerbeterpuntenProductbeschrijving kan beter, om beter ondersceid te kunnen maken tijdens je keuze.
Pluspunten
Gewoon helemaal goed!
Pluspunten
Good selection and quality of meat.
VerbeterpuntenDid not reply when I sent a message via the contact page on their website.
Pluspunten
Mooi assortiment, goede prijzen en snelle levering
VerbeterpuntenVoorraad was op moment van bestellen beperkt.
Pluspunten
Top service en snelle levering
Pluspunten
Ik ben zeer tevreden.Alle bestellingen die ik heb ontvangen waren prima in orde.Een tevreden klant. Tot de volgende keer.
Pluspunten
Het vlees is van goede kwaliteit en de prijzen zijn ook goed. Fijn dat de bezorger ook op tijd komt met een goede koude box.
Pluspunten
Het vlees pakket werd snel en goed geleverd. Na dat je het vlees ontdooit heeft het een mooie kleur en smaakt perfect.
VerbeterpuntenDe bavette zsm op voorraad krijgen want ik wil mijn eigen voorraad aanvullen ;)
Pluspunten
Mooie site, duidelijk en overzichtelijk. Heerlijk vlees, goed verpak en gekoeld. En goede prijs!
Pluspunten
Heerlijk vlees goede kwaliteit
Pluspunten
Keurige levering. Mooie stuk vlees
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ruim aanbod, prima kwaliteit voor een prima prijs
Pluspunten
De beste plek om BBQ vlees te bestellen!
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss