Pluspunten
Super bezorging met icepacks en piepschuim doos.
VerbeterpuntenOp de site was de bezorgtijd niet specifiek aangegeven. Om alles in de avond te laten bezorgen moest bijbetaald worden. Dat wekt de verwachting dat de bezorging zonder bijbetaling overdag gebeurd. Echter was dit niet het geval. Dit mag iets duidelijker op de site komen te staan.
Pluspunten
Alleen nog online besteld en dat was perfect.
VerbeterpuntenHad vraag bij Paul via mail over speenvarken van 5 kilo hij zou het na kijken nog geen bericht terug gehad
Pluspunten
Mooi vlees voor een prima prijs. Ook cuts die je niet bij de "gewone" slager kan krijgen. Heb al meerdere keren tot volle tevredenheid besteld.
VerbeterpuntenHet vlees wordt altijd(?) diep gevroren bezorgd. Dit staat echter nergens (of ik kijk verkeerd). Wel handig om te weten als je snel na ontvangst het vlees wil bereiden. 2kg bv is niet snel ontdooid.
Pluspunten
Fantastisch vlees! Het smelt op je tong, elk stuk vlees dat ik tot nu toe heb besteld, is geweldig!!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Kwaliteit een 8 omdat we de complete bestelling nog niet verorberd hebben en de waardering dus te abrupt is. Groetjes Ben
Pluspunten
Prima kwaliteit, snelle levering en leuke aanbiedingen
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ben zelf bij mijn bestelling de jarige vergeten mee tellen. Na een bericht is er kosteloos 1 hamburger toegevoegd top service!
Pluspunten
Goed vlees, snel geleverd en afspraak is afspraak! Helemaal goed!
Pluspunten
Ik kan gewoon niks negatiefs verzinnen. Groot assortiment, snelle levering, kwaliteitsvlees; echt top
VerbeterpuntenIk denk dat jullie op basis van bestelhistorie beschikken over gegevens wat klanten lekker vinden. Wellicht kan hiermee een op maat gemaakte aanbieding gemaakt worden.
Pluspunten
Kwaliteit, service en vriendelijkheid staan bovenaan. Evenals de kennis over producten.
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is van een goed niveau echt niks mis mee.
VerbeterpuntenHen bezorging loopt niet lekker. Zowel ik als mijn collega ervaren problemen met levering op het afgesproken moment Dan Wel op de verkeerde plaats. Mannen dit doet afbreuk aan jullie mooie producten (bezorg partner)
Pluspunten
Duidelijke website. Uitstekende kwaliteit vlees. Supersnelle levering in vakkundig gekoelde verpakking. Heerlijke wagyu bavette van de bbq gegeten. Top. Ga zeker vaker vlees bestellen bij BBQuality.
Pluspunten
Snelle reactie, persoonlijke touch. Goede kwaliteit en leuke ideeën en bereidingswijze op het youtube kanal.
Pluspunten
snelle levering ,
VerbeterpuntenBBQuality-ribs besteld waren na 6 uur op de BBQ niet onze smaak ,veel te vet volgende keer maar weer gewone ribs bestellen
Suggestions
Provide English version of your website for expats Would like to have the possibility to request my meat to be sliced/cut in x number of pieces. It helps for people that don't have the tools to do it (for example meat with bone)
Pluspunten
Nadat ik iets vergeten was te bestellen werd dit snel geregeld. Alles perfect verpakt en goed vlees
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss