Pluspunten
Heerlijk vlees met leuke recepten en tips voor de bereiding.
Pluspunten
Er wordt geleverd wat je besteld. Snel, vriendelijk en zonder poespas. Ik woon dichtbij dus ik kan de bestelde producten de dag na bestellen ophalen.
VerbeterpuntenDe openingstijden zijn wat kort en voornamelijk als ik werk, dat is wat lastig, aan de andere kant heb ik ook wel eens iets buiten openingstijden kunnen halen en kreeg ik de code van de deur van het magazijn en stond het bestelde vlees netjes klaar. dus dat is eigenlijk gewoon een positief punt.
Pluspunten
Leveren snel een heel mooi product!
VerbeterpuntenHelemaal geen!
Pluspunten
ik heb mij er over verbaasd dat ik vlees bestel in Oss dat het de volgende dag op het afgesproken moment wordt afgeleverd. Top service en fijne kwaliteit van het bestelde vlees.
Pluspunten
Nog geen enkele keer ben ik door de mannen van Bbquality teleurgesteld. Prima service en goed advies.
Pluspunten
Heerlijk vlees en keurig bezorgd. Verschillende recepten van de website al geprobeerd en smaakt heerlijk.
Pluspunten
Voor het eerst hier besteld en super tevreden. Vlees kwam goed verpakt over en de kwaliteit is goed. Hebben erg genoten van de spare ribs!
Pluspunten
Wat was de boston butt top!
Pluspunten
Zeer attent. werd gebeld om aan te geven dat het vlees ingevroren is. Ze hadden in mijn mail gelezen dat ik één van de producten in de namiddag al wilde gebruiken. Dit product is toen in ontdooide maar gekoelde toestand geleverd. Top !!
Pluspunten
Vlees van uitmuntende kwaliteit. Netjes geleverd in aangegeven tijdsvenster. Vlees was nog stijf bevroren bij aankomst.
VerbeterpuntenWat mijn ervaring met dit bedrijf tot uitmuntend zou verheven, zou zijn als er een gemakkelijkere manier was om de tempex dozen terug te sturen.
Pluspunten
Meerdere keren bestelt en altijd top. Goed vlees, goede prijs. Netjes geleverd.
VerbeterpuntenGeen. Mooi zo doorgaan.
Pluspunten
Goed vlees
Verbeterpuntenhelaas snoepen ze vaak het gewicht naar beneden af ipv naar boven / meer en de rubs komen bevroren aan waardoor er klonten ontstaan in de fijnere poeders
Pluspunten
Flink assortiment en leuke aanbiedingen. Leveringen zijn tot nu toe altijd prima in orde.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Producten op tijd bezorgd netjes verpakt en Goed koud geleverd. Vleee is van goede kwaliteit
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss