Pluspunten
Gaat altijd super.
VerbeterpuntenBezorgen op zaterdag / feestdagen ;-)
Pluspunten
Waanzinnig vlees en top website ga zo door
VerbeterpuntenNiets tot op heden
Pluspunten
Duidelijk bestelproces en productinformatie.
VerbeterpuntenRegelmatig zijn een aantal producten niet op voorraad.
Pluspunten
Dicht bij mij in de buurt, dus ga het altijd halen
Pluspunten
Had een vraag over een recept en kreeg meteen antwoord via WhatsApp
Pluspunten
Het vlees is goed en iets beter dan je verwacht op grond van de beschrijving :). Het wordt heel netjes geleverd in een verpakking die ook heel netjes is gezien de bezorgkosten. Dat is dus allemaal heel tof.
VerbeterpuntenNu vasthouden die kwaliteit!
Pluspunten
Vanwege een bbq op korte termijn, had ik z.s.m. een bestelling nodig. Na kort app contact kon ik dit de volgende dag ophalen! Top klantenservice!
Pluspunten
Goede producten, snelle levering. Prima kwaliteit vlees.
Geen ga zo door
Pluspunten
Snelle levering, prima vlees, goede site.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
groot assortiment en duidelijke prijzen en voorwaarden. Besteld en de volgende dag al in huis. Goed vlees en is een goede BBQ
Pluspunten
Snel geleverd en keurig verpakt. Vlees is heerlijk.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Een erg lekker stukje vlees ontdekt met deze bestelling. Die ga ik zeker vaker bestellen.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees,netjes en goed gekoeld verpakt.
Pluspunten
Goede communicatie en snelle levering
VerbeterpuntenJammer dat de bavet heel plat en dun was, niet fijn op de bbq
Pluspunten
Heerlijk vlees, prima bezorging en een hele goede prijs.
VerbeterpuntenNiet echt
Gasstraat Oost 30 K