Pluspunten
Zeer laagdrempelig. Directe reactie op verzoek om vraag over cadeaubon. Adequaat antwoord. Prima bedrijfsvoering en hoge kwaliteit levering en uitvoering er van. Top bedrijf!
Pluspunten
snelle levering, goede kwaliteit en goede bruikbare recepten op hun website
VerbeterpuntenBij aflevering van mijn bestelling ontbrak een varkensbuik, 2 besteld 1 geleverd. Mail gestuurd waarna een korting code werd aangeboden op een volgende bestelling welke door mij is geaccepteerd.
Pluspunten
Heerlijk bbq pakket besteld, voldoende vlees ook voor grote eters en super kwaliteit, echt heerlijk vlees.
Pluspunten
Doen wat er beloofd wordt.
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
Lekker vlees, goeie service.
VerbeterpuntenNiks
Pluspunten
Goed vlees maar ook een prettige bezorgdienst, erg goed.
VerbeterpuntenAls ik iets zou moeten noemen dan het terug geven van de koelbox, das best een sta in de weg hier.
Pluspunten
Wederom fantastisch, avond levering is fijn. Of je nu verzend of afhaalt altijd perfect. Medewerkers met kennis en altijd top producten
Pluspunten
Gewoon top, goede kwaliteit vlees
Pluspunten
Levering en online platform.
VerbeterpuntenThe amount per product should not be less than what has been bought. A longer best before date is also appreciated.
Pluspunten
Lekker vlees goed verpakt. Wij bestellen zeker vaker
Pluspunten
Er leek iets verkeerd te zijn gegaan bij de online bestelling. Even contact gehad via de chat en het werd gelijk aan gepast waardoor ik toch de juiste spullen in huis had een dag later.
Pluspunten
Lekker goed verzorgd vlees goed verpakt nette bezorger ik ga er vaker bestellen!
VerbeterpuntenHeb ik (nog) niet heb er pas één keer besteld Mvg, Maurice Stelten
Pluspunten
Super bedrijf, nu twee keer mijn vlees bestelt en ging beide keren super eenvoudig. Bij ontvangst goed verpakt !
Pluspunten
Erg goed kwaliteit vlees en zeer netjes ingepakt zoals het hoort. Hele leuke acties en leuke en verassende recepten erbij. Een voorbeeld slager voor iedereen
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss