Pluspunten
Saus besteld, was snel in huis zodat we het meteen op het vlees konden gebruiken
Pluspunten
Normaliter goed vlees, snelle levering en goed verpakt! De gourmetschotel was echter geen succes.
VerbeterpuntenBij reactie naar klantenservice een bericht terug.
Pluspunten
Ze zijn zeer klantgericht, goede service en communicatie. Als je ze belt met bijvoorbeeld een probleem van de levering (in het verleden) dan werd je altijd goed geholpen. Nu ze een nieuwe bezorgdienst hebben is het alleen maar nog beter geworden. Keep it up!
VerbeterpuntenMensen vinden het leuk om zo nu en dan iets 'gratis' te krijgen, denk aan een proef verpkanning bbq rub of een soort spaarplan. Dat je kan sparen voor een bepaald bedrag...
Pluspunten
Communiceren zeer goed en zijn snel geweldige service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Overzichtelijke site, snelle en goede levering.
Pluspunten
Goede kwaliteit. Bedrijf begrijpt wat voor vlees of vis je nodig hebt voor een bbq.
Pluspunten
Snelle levering. Duidelijke levertijden Vlees goed verpakt Goede kwaliteit vlees
Pluspunten
Snelle communicatie van klantenservice. Afleveren conform afgesproken datum/tijd. Bovenal: prima vlees.
VerbeterpuntenWebsite, en met name winkelwagen/betaalschermen, zijn bij openen op een telefoon niet heel overzichtelijk.
Pluspunten
Super goede klantenservice! Pakje was niet aangekomen bij bezorgingsdienst, zonder problemen opnieuw geleverd. Vlees goed van kwaliteit! Ik kom zeker terug.
VerbeterpuntenNog niets gevonden :) ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering en goed vlees
Pluspunten
Kwaliteit vlees is super, netjes verpakt en snelle levering. Goede prijs/Kwaliteit.
VerbeterpuntenZo doorgaan, misschien wat tips geven over de bereiding bijvoorbeeld voor slow coming, dit doen wij meestal op de monolith is geweldig.
Pluspunten
Snel geleverd Kwaliteit vlees
VerbeterpuntenJammer dat het bevroren was. Zo kan ik bijvoorbeeld de 10kipdij spiezen niet apart inpakken.
Pluspunten
mooi verpakt en alles gelabeld ,en boven alles goede kwaliteit vlees bestel geregeld een pakket.
Pluspunten
Delivery was very fast and super on time. The meat came in a very good and thought out package, and the meat was amazingly good.
VerbeterpuntenDon't have any as of now
Pluspunten
Heerlijk vlees en prima levertijden
Pluspunten
Snelle en goede service
VerbeterpuntenWij kregen een vervangend pakket en dat viel eerlijk gezegd een beetje tegen. Er zaten veel burgers in en geen ossenhaas
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss