Pluspunten
Goed vlees, goede service en kennis!
Pluspunten
Prima levering en snel
Pluspunten
Lekker vlees, gevaccumeerd
Pluspunten
Goede kwaliteit. Op tijd geleverd
Verbeterpunten4 m varkensdarm besteld. Was geen 4 m. Slechts 2.5 kg worst mee kunnen maken. Gelukkig bij lokale slager nog kunnen bijkopen.
Pluspunten
Uitgebreid assortiment, heerlijk vlees en goede service
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Zeer heldere website en goede producten
Pluspunten
Gemakkelijk in eigen tijd op te halen
Pluspunten
Het vlees was heerlijk!
Pluspunten
Keurig, super snel geleverd en ook nog eens heerlijk vlees! Top!
Verbeterpuntengeen , ga zo door
Pluspunten
Goed vlees
VerbeterpuntenVerpakking van bijvoorbeeld spiesjes nu per 10 verpakt liever per 4 ofzo
Pluspunten
Supersnel geleverd en prima qualiteit!
Pluspunten
Super snelle levering, voor 22:00 uur besteld en na de middag al in huis. Goed verpakt en gekoeld met een vrieselement. Kwaliteit van het vlees en de vacuüm verpakking is uitstekend! Top Service!
Pluspunten
Goede kwaliteit
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss