Pluspunten
Snelle levering!
VerbeterpuntenDe verpakking al snap ik dat het lastig is in deze huidige wegwerp wereld! Te lui hem terug te sturen!
Pluspunten
Goed vlees voor een zeer nette prijs, en mooi op tijd geleverd
VerbeterpuntenZo door gaan
Pluspunten
alles als positief ervaren. Bedankt.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede snelle levering, nagenoeg altijd perfect vlees
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima ervaring met BBQuality! Per ongeluk een verkeerd pakketje ontvangen, maar er werd al contact met mij opgenomen voordat ik de kans had dit te melden. Heel netjes opgelost! Mocht het verkeerd bezorgde pakketje houden. En de gewenste producten kwamen op de eerstvolgende lever mogelijkheid. Service is dus goed!
Pluspunten
Super snelle levering,goed verpakt en maken over de stelling waar, Mijn dank
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ever a had an orgasm in your mouth? If not, then you need to order from them!
niet de volledige bestelling geleverd, maar wel betaald Leuk dat ik daar dan een cadeaubon voor krijg, maar ik ben dan wel verplicht om een volgende bestelling te doen. En dan de hele bestelling diepvries geleverd, bah. Later in de kleine lettertjes gelezen dat dat is zoals ze werken
Pluspunten
Vlees goed verpakt en belangrijkste vlees is van goed kwaliteit. Eerste keer online vlees besteld. Mijn vrouw is tevreden en ben daarom ook tevreden ;)
Pluspunten
Super snelle levering, mooi vlees, snel reactie bij vragen.
VerbeterpuntenWederom veel te dikke vetlaag op picanha! 30%-40% van totale gewicht. Bij de hoge prijs van dit vlees teleurstellend
Picanha had ruim veel vet verder alles heerlijk en snel bezorgd
Pluspunten
Veel opties en goede service!
VerbeterpuntenEr zat enorm veel vet in mijn Tomahawk. Veel weg moeten gooien helaas. De T-bone steak was erg dun (te dun).
Pluspunten
Zeer tevreden vanaf het bestelling, email communicatie tot levering van mijn vlees. Professional service and will certainly recommend your website to friends. Kind Regards
Pluspunten
Goede kwaliteit voor een goed prijs. Heerlijk vlees.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super netjes, goed vlees en persoonlijke behandeling.
Verbeterpunten?
Pluspunten
Toen er wat mis was gegaan met mijn levering werd dat snel opgelost en heb ik een paar dagen later alsnog mijn bestelling gehad. En het vlees was wederom super!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Super! Vlees optijd geleverd en goede kwaliteit.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss