Pluspunten
Je kunt de koeldozen terugsturen en daar ontvang je dan weer wat shop-tegoed voor. Top!!
Duidelijker aangeven dat het product bevroren verstuurd wordt. Dit las ik pas bij de manier van verzenden. Toen had ik al besteld en laten bezorgen de avond voor bereiding. Was ff stressen om te ontdooien maar alles is gelukt.
Pluspunten
Ik kan iedereen dit bedrijf aanraden
Pluspunten
leuke videos over manieren om met je vlees om te gaan
Pluspunten
Normaal wil ik vlees graag zien voordat ik het koop. Ik was daarom altijd huiverig voor het online bestellen hiervan. BBQuality heeft deze zorg weg genomen. Mooie stukken vlees en tot nu toe zeer smakelijk voor een mooie prijs.
Pluspunten
Manier waarop het vlees verpakt, gestickerd en geleverd wordt is super, ik zou spiesjes en bbq worsten graag per 2 verpakt zien want het is lastig om ze van elkaar te krijgen in bevroren toestand
VerbeterpuntenVlees is van wisselende kwaliteit: uitmuntend bbq worst, ba ribeye, forel en spies (zou droge kruiden bij gebruikt mogen worden) en echt niet goed tot nu toe alleen de riblap, deze heeft 6(!) uur staan sudderen en nog viel het vlees niet uit elkaar bij induwen.
Pluspunten
Top kwaliteit vlees, goede communicatie. Kortom prima bedrijf!
Pluspunten
Snel geleverd Mooi vlees Duidelijke omschrijving en foto's Leuke recepten op de site
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Top dat het zo snel kan!
Pluspunten
Vlotte levering, groot assortiment en goede kwaliteit van de producten. Ook de gratis levering bij ons in de regio is een leuke bijkomstigheid
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima kwaliteit en goed verpakt aangekomen.
Positive
Very fast delivery, the meat was still frozen when I opened it. The quality of the meat also is very good.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss