Pluspunten
Op vragen wordt direct/snel gereageerd
Pluspunten
Goed vlees Top levering genoten.
Pluspunten
Lekker vlees
VerbeterpuntenLevering was helaas op de verkeerde dag. Verder overigens geen probleem, maar niet zoals afgesproken.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees, bezorging en gekoelde verpakking perfect verzorgd.
Pluspunten
Heb eerste karbonaadje op maar oeee wat een verschil , hij was heerlijk mals sappig en vol van smaak
Pluspunten
Het vlees is goed verpakt. Vlees is van goede kwaliteit.
VerbeterpuntenSpareribs mogen iets voorzichtiger gesneden worden waardoor het ontvliezen beter en sneller gaat.
Pluspunten
snel en lekker!
Pluspunten
Het vlees is echt heel lekker!
Pluspunten
Heerlijk vlees
Pluspunten
Het vlees was op tijd bezorgd en super lekker. Maar heel eerlijk de bereiding moest ook goed zijn natuurlijk ;)
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Prettige en duidelijke communicatie. En geweldige kwaliteit van de producten.
Pluspunten
Heerlijk vlees, echt horecakwalititeit!
VerbeterpuntenWe hadden aangegeven het vlees op zaterdag op te halen, maar het werd op vrijdag bezorgd. Was nu geen probleem omdat we thuis waren. Wat niet duidelijk is, is wat we met de box moeten doen, kan deze retour?
Pluspunten
Leverd top producten
Pluspunten
Gewoon goed.
VerbeterpuntenGeen idee.
Pluspunten
Eerlijk en netjes. 1 x een mindere t-bone gehad, na een mailtje meteen tegoed voor een nieuwe gekregen. Nooit problemen gehad met levering, mooi assortiment en leuke instructie video’s. Dikke prima!
Pluspunten
Telefonisch goed bereikbaar, beantwoord vragen direct en correct, zeer snelle levering
VerbeterpuntenBerzorgers moeten niet met mijn zusje flirten ;)
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss