Pluspunten
Super service bij aflevering. Ben ontzettend tevreden. Zal vast en zeker weer bestellen.
VerbeterpuntenN.V.T
Pluspunten
Heerlijk en superkwaliteit vlees
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Vers product. Goed verpakt. Snelle levering.
VerbeterpuntenBlijf vooral zo doorgaan.
Pluspunten
Prima service en heerlijk vlees!
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Gourmet schotel besteld maar stukken vlees waren te groot kwaliteiten was goed
Pluspunten
Snelle reactie op vragen via chatt. Snelle levering Goede kwaliteit vlees
VerbeterpuntenNiet alle zenen waren uit de sucade gesneden. Kwaliteit van het vlees is wel erg goed.
Pluspunten
Vooral zo door blijven gaan top vlees hebben jullie
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
Pluspunten
Snelle levering, goede prijzen, ruim assortiment
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Mooi verpa uit vlees
VerbeterpuntenAls ik 4 x kippedij file van 250 gram bestel dan verwacht ik niet een kilo verpakking. Als ik een email schrijf met een vraag wordt i e niet beantwoord. De 1100 gram wild zwijn was zo dun kon hem niet vlinderen beetje jammer.
Pluspunten
Puike service en prima prijs.
VerbeterpuntenIs het vlees biologisch of is er een keuze uit biologisch of niet? Dat kon ik niet vinden op de site. Tempex doos terugsturen, perfect idee! Alleen zag ik het te laat. Het stond niet vermeld bij de bestelprocedure. Ideetje?
Duurzamere verpakking. Vlees was niet zo mals als verwacht.
Pluspunten
Prijs/kwaliteit is top
Pluspunten
Geweldig mooi vlees, alles kwam in een piepscuim box, keirig verpakt en stijf bevroren. En precies op de afgesproken tijd. Top!
Pluspunten
Goed product, duidelijke informatie
Pluspunten
prima vlees en levering! op een vraag werd prima meegedacht en meegeholpen. klasse!
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss