Pluspunten
Bavette was heel erg top! De lamsbout en burgers ook maar zoals deze bavette niet eerder geproefd!
Pluspunten
Pulled pork recept was wederom een succes.
Pluspunten
Top kwaliteit !
Pluspunten
Top vlees van een perfecte kwaliteit. Goede prijzen en nu een top levering
VerbeterpuntenEen klein dingetje; Let af en toe op dat alles goed geseald is maar dat is eigenlijk alles
Pluspunten
Prachtig vlees en heerlijk gegeten met de kerstdagen. Volgens afspraak In perfecte bevroren conditie geleverd door de koeriersdienst. Goed verpakt en gelabeld. Ik ga hier zeker vaker bestellen.
VerbeterpuntenActualiseer de bezorgdagen op de info pagina. Ik kon kiezen voor de maandagbezorging maar omdat deze niet in de tabel staat en ik ook nooit een track trace heb gekregen, ging ik twijfelen. Navraag bij Trunkrs klantenservice gedaan en ik zat wel in de route. Dus inderdaad volgens afspraak geleverd. Haal de slavinkjes maar uit het gourmet assortiment. Na het vacumeren en ontdooien is een bal gehakt met spek het resultaat. Heb er maar wat anders van gefabriceerd. Was trouwens wel lekker.
Pluspunten
Goed vlees en snelle levering
Pluspunten
duidelijke site. prima producten
Pluspunten
Keurig op het gewenste moment geleverd en zeer goed vlees.
VerbeterpuntenKan niets bedenken ;)
Pluspunten
Groot vlees van goede kwaliteit. Vlees kan zowel vers als ingevroren geleverd worden
VerbeterpuntenAangeven bij levering van ingevroren vlees hoe lang te voren uit de vriezer te halen. Hadden 2x4 coquilles besteld, 1 pakketje van vier waren nog niet de helft van de dikte dan het andere pakje.
Pluspunten
Prijs kwaliteit verhouding is top. Mooi vlees en netjes op de afgesproken tijd geleverd, helemaal super.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
alles ging goed en snel
Pluspunten
Het vlees werd keurig op het aangegeven tijdstip geleverd. Netjes ingepakt. Prima vlees.
Pluspunten
Makkelijk en overzichtelijke website
VerbeterpuntenWe hadden 2 x 1100grm picanha vlees. Op beiden stukken zat 4 cm vet als een dikke plank op het vlees. Jammer!
Pluspunten
Bbquality heeft altijd super lekker vlees, de prijs is altijd goed en levering is ook super snel. Week voor kerst nog een bestelling geplaatst die een dag later al bezorgd werd! Echt top! We hebben weer genoten, en dit keer ook van heerlijke coquilles!
Pluspunten
snelle levering klant vriendelijk top bedrijf
Verbeterpuntenzo verder gaan is goed
Pluspunten
Groot assortiment, prima prijzen en super bezorging zelfs kort voor de kerstdagen. Wij hebben genoten van een prachtige angus bravette
Verbeterpunten-
Gasstraat Oost 30 K