Pluspunten
Heldere website, grote keuze, prima prijs/kwaliteit en fantastisch YouTube kanaal.
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit, goede service en bezorging wanneer jij dat wil. Soms wordt wel eens een besteld item vergeten, maar dat wordt altijd perfect opgelost.
Pluspunten
Prachtige website
Pluspunten
Prima levering en op tijd!
Verbeterpunteneen mogelijkheid om de lege box weer met de koerier terug mee te geven.. 3 boxen verzamelen duurt voor mij lang. bestel meestal maar 1 a 2x per jaar.
Pluspunten
super vlees en goede service
Verbeterpuntenjammer dat ik geen enkele reactie heb gehad op mijn laatste (negatieve) reactie,geeft ook aan dat er met deze enquête niet veel gedaan wordt....
Pluspunten
Vriendelijk.lekker en goed vlees...waanzinnige garantie. Top bedrijf...mijn favo vleesleverancier!
VerbeterpuntenHebben zeg al gedaan...nieuwe transporteur..
Pluspunten
Vlees van goede kwaliteit en netjes verpakt.
VerbeterpuntenDe tempex dozen met koelelement aan de bezorger mee terug geven.
Tijdstip van leveren 22:30 wond ik wel wat aan de late kant
Jullie hadden voorheen zo'n bbq wedstrijdpakket met brisket, spareribs en procureur voor een mooie prijs, die zou ik wel terug willen zien
Pluspunten
Ruim aanbod, alles precies volgens afspraak en uitstekende kwaliteit vlees mogen ontvangen.
Pluspunten
Klantvriendelijk, snelle service, vriendelijk en zeker goede kwaliteit!
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
heerlijk vlees en snel geleverd.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss