Pluspunten
Wij hadden runder zij lende besteld ! Nou het was een flodder vlees niet afgehangen taai kan niet voor biefstuk doorgaan . Voor 40 euro 1600 gram Zelf 42 jaar in de horeca gewerkt dan weet je wat een goed stuk vlees is . Groet Hans Smeets .
Pluspunten
Het vlees was erg goed verpakt. De koeldoos was de dag er na nog steeds bevroren.
Pluspunten
Fantastisch zoals altijd!!
VerbeterpuntenMeer rubs, sauzen en houtskool! Dan kan ik alles in 1x bestellen!
Pluspunten
Keurig op tijd bezorgd, mailtje gekregen over tijdstip van afhalen. Vlees netjes voorzien van stickers en houdbaarheidsdatum.
Pluspunten
Super lekker vlees! We hadden een Boston butt besteld en deze was heerlijk!!!!!
VerbeterpuntenJammer dat de levering op een verkeerd adres stond. Ik moest tekenen voor ontvangst en hopen dat de communicatie goed ging. Verder super!
Pluspunten
Afspraak is afspraak en een zeer goede lekkere kwaliteit!
VerbeterpuntenGeen!
Pluspunten
Netjes, op tijd en mooi vlees
VerbeterpuntenWeet ik niet zo gauw
Pluspunten
Zeer ruime keuze uit vlees en een goede prijs.
Pluspunten
Vakkundig goed bedrijf
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Goed service
VerbeterpuntenIk kon mijn track trace niet zien. En bij aflevering stond ik niet Thuis. Maar dat is niet goed. Maar goed afgelopen
Pluspunten
De verandering van de bezorging is een grote verbetering
Pluspunten
In het verleden ook bij hun besteld, kwaliteit van het vlees was toen ook super en de service ook alleen het bezorgen niet. Nu na lange tijd weer besteld, en de levering was prima. Ik had wel alles vers, hoe het gaat als het om bevroren artikelen gaat weet ik niet.
Pluspunten
Alles uitstekend volgens afspraak.
Pluspunten
Nog steeds ben ik een heel tevreden klant van de 2 boys van bbquality. Kan geen negatieve punten noemen.
Pluspunten
Ivm met een feestje wilde ik graag een mooi stuk vlees voor op de bbq. Echter konden ze het eigenlijk niet regelen op korte termijn. Echter hebben ze zelf alles in werk gesteld om het dezelfde middag nog voor me klaar te leggen, zodat ik het op kon halen. Super service. Ook hebben we telefonisch nog overleg gehad over welk vlees ik het beste kon nemen om mijn pulled pork te maken. Mooi en eerlijk advies. Het vlees was top!! Zo ook de service en bereikbaarheid.
Pluspunten
mooi stuk vlees en goed gelukt
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss