Pluspunten
Groot assortiment,voor ieders wat wils
Pluspunten
Wat een geweldige service en super kwaliteit vlees. Gaan hier vaker vlees bestellen.
Pluspunten
Keurige verzending volgens afspraak, producten zien er goed en zijn van zeer goede kwaliteit. Jammer is dat er regelmatig producten uitverkocht zijn. Voor de rest alles super en een aanrader.
VerbeterpuntenZorgen dat de uitverkochte producten sneller weer verkrijgbaar zijn.
Pluspunten
Afspraak is afspraak mbt de levering. Het vlees was van zeer goede kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wederom een perfecte levering. En producten wederom van goede kwaliteit. Een aanrader!
VerbeterpuntenHet verschil bij bepaalde producten wat beter beschrijven.
Pluspunten
Netjes verpakt geleverd. Ook mooi dat er een datum op staat. Was er de eerst keer beetje bang voor of het allemaal goed zou gaan maar inmiddels vaker besteld. Prima.
Pluspunten
Ideale website en levering op afgesproken tijd.
VerbeterpuntenMeer kleinere tijdslots
Pluspunten
Vlotte levering, goede prijs/kwaliteit, correcte afhandeling. Bestelling was per ongeluk niet compleet geleverd, 1 berichtje en de volgende dag, zonder problemen, nageleverd. Goede communicatie. Top!
VerbeterpuntenBlijf o pdeze manier doorgaan!
Pluspunten
vlotte levering, vlotte reacties, top bedrijf met kwaliteits vlees
Pluspunten
Had een probleem na levering en binnen 2 uur bericht terug via de mail met de oplossing.
Pluspunten
Duidelijke website , Goede spullen en snelle levering .
Pluspunten
Divers, vers en veel....
VerbeterpuntenBij meer vleessoorten leuke recepten
Pluspunten
Gewoon precies, zoals gehoopt en verwacht.
VerbeterpuntenIk had nou een goedkopere bavette besteld, dit was te proeven. Misschien nog beter in omschrijving de malsheids van het vlees beschrijven.
Pluspunten
De bezorgservice was netjes op tijd en mijn opmerking dat het bij de buren afgeleverd kon worden werd netjes opgevolgd. Kwaliteit van de producten was erg goed. Ook alles nog goed bevroren.
VerbeterpuntenGa zo door. De recepten en filmpjes komen ook goed van pas en zijn duidelijk.
Pluspunten
Doen gewoon wat ze beloven
Pluspunten
Last minute contact opgenomen of het toch mogelijk was om het vlees af te halen ipv te laten bezorgen. Was geen enkel probleem.
Pluspunten
Ondanks een tegenslag die buiten de invloed van bbqualiy lag toch mijn bestelling nog op tijd gekregen.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss