Pluspunten
Vlees is altijd van goede kwaliteit en komt goed bevroren aan. Mails worden zeer snel beantwoord en telefonisch ben ik bij een voorkomend probleempje (ik had een bestelling direct aangevuld met een tweede bestelling en zou daardoor twee keer verzendkosten moeten betalen terwijl het in één pakket kon) telefonisch direct geholpen. De recepten en instructiefilmpje bieden inspiratie voor nieuwe experimenten.
VerbeterpuntenLeuke actie dat we de lege dozen retour kunnen sturen. Maar... kunnen deze niet ook meegenomen worden door de bezorgdienst?
De nieuwe leverancier zijn wij niet tevreden over, toch maar terug naar Postnl
Pluspunten
Altijd goed!!
Pluspunten
Ik had met spoed wat vlees nodig en met een belletje werd het meteen geregeld
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Topbedrijf, altijd goed vlees
Pluspunten
Reactiesnelheid via de mail
VerbeterpuntenLevering slecht, dag te laat. Daarnaast product ontdooid. Niet meer koel. Tevens product dat over de datum is....ook als t wel ingevroren zou zijn
Pluspunten
Snelle levering, prima gekoeld verpakt.
Pluspunten
fijn meteen reactie.
Pluspunten
het is gewoon goede kwaliteit vlees!!!!
Verbeterpuntener zou misschien iets minder plastic gebruikt kunnen worden!!!!!
Pluspunten
Super kwaliteitsvlees
VerbeterpuntenLeveringsuur kunnen kiezen, bv enkel avond voor Belgie Nu werd het geleverd tussen 14h00 - 18h00. heb heel de dag thuis gezeten, en het is uiteindelijk pas geleverd om 18h30
post.nl is bij mij altijd maar in de avond dat ze leveren en bij warme dagen is dit een serieus minpunt
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Snelle levering goed verpakt
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss