Pluspunten
Leuk gasten! Mooie producten, eerlijk en gezellig!
Pluspunten
Goede ervaringen. Netjes verstuurd, Prima kwaliteit Communicatie top
VerbeterpuntenZalm erg duur (wel echt top!!!) Laatste levering dag later geleverd(wel over gemaild) Rundvlees liever koelers (af en toe krijg je diepvries)
Pluspunten
Vlees en vis van perfecte kwaliteit! Eerste, maar zeker niet de laatste keer.
Pluspunten
Keurig! Kwaliteit van het vlees prima in orde, snel geleverd en goed verpakt. Vlees nog stevig bevroren bij binnenkomst.
VerbeterpuntenEnige wat ik kan bedenken is om ook vers te leveren, zodat je zelf het e.e.a. kan portioneren.
Pluspunten
Ben erg tevreden..
Pluspunten
De derde bestelling komt eraan, ben tot nu toe zeer tevreden met bbquality ga zo door!
Pluspunten
Snelle levering, perfecte service en komen alle afspraken goed na.
Pluspunten
Er wordt altijd met je mee gedacht. Heb je een vraag over alternatieven of Wil je wat anders weten? Altijd snel en vakkundig antwoord. Niet alleen voor ons BBQ lekkers maar ook voor dagelijks vlees. En nu ook goede nieuwe bezorging.
VerbeterpuntenBlijf je vernieuwen. Jullie zijn top.
Pluspunten
Uitstekende service en uitstekend vlees
Pluspunten
Vlees snel geleverd
VerbeterpuntenVlees wat beter verpakken(haas en filletlapjes opgevouwen verpakt).
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle reactietijd, mooi vlees
VerbeterpuntenMogelijkheid om aan te geven of het vlees al dan niet bevroren aangeleverd dient te worden
Pluspunten
Perfecte slagerij met vriendelijk en deskundig personeel
VerbeterpuntenGeen
Gasstraat Oost 30 K