Pluspunten
gewoon SUPER
Verbeterpuntengeen is gewoon super
Pluspunten
Alles correct verlopen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Spareribs waren netjes gesneden waardoor ze makkelijk te ontvliezen waren.
VerbeterpuntenNaast het bevroren assortiment ook vers gesneden. Verder top.
Pluspunten
in overleg kan alles
Verbeterpuntendat jullie dit niveau moeten volhouden,
Pluspunten
Top kwaliteit vlees voor een goede prijs
Ik heb contact gezocht ivm een vraag over de normale spareibs. Helaas nooit antwoord gehad. Spareribs waren helaas niet zo mals als ik ze gewend ben. Overige vlees was wel prima
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering en top verpakt!
Pluspunten
Een uitgebreid assortiment tegen een knappe prijs met snelle levering.
Pluspunten
Op zondag nog snel reageren. Super
VerbeterpuntenMeer recepten
Pluspunten
Snelle levering. Goede prijs. Duidelijke website met uitleg.
Pluspunten
Gewoon goed vlees
VerbeterpuntenBezorgdienst kan beter. Qua bezorging gevraagd telefonisch contact op te nemen wanneer bezorger op locatie is ivm defecte bel. In plaats daarvan stuurde bezorger sms dat ik niet thuis was
Pluspunten
Heerlijk vlees besteld voor de verjaardagsbarbecue. Gasten waren helemaal lyrisch over de ribs, de burgers en de worsten.
Pluspunten
Alles super netjes verpakt en geleverd. En smaakte ook allemaal zeer goed.
VerbeterpuntenGeen
Gasstraat Oost 30 K