Pluspunten
Vlees bestellen via de post bracht eerst wat argwaan met zich mee. Maar met gebrek aan een slager met een goede prijs/kwaliteit verhouding in de buurt heb ik het toch een keer geprobeerd en dat beviel super goed. Goed vlees voor een zeer aantrekkelijke prijs. Snelle en vriendelijke levering en behulpzaam bij vragen. Alles is goed vacuüm verpakt en komt nog diepgevroren aan op bestemming. Echt een aanrader.
VerbeterpuntenVlees met Nederlandse bodem met meer achtergrond zou een aanvulling kunnen zijn. Bijvoorbeeld over leefomstandigheden en voeding. Daarnaast zou rookhout (in kleine hoeveelheid) een aanvulling kunnen zijn op het assortiment. Ik heb een zal eiken en hickory staan en met de rest van alle barbecue spullen is de schuur vol. Nu wil ik ook wel een appel gebruiken als ik Spareribs bestel maar een hele zak is ook weer veel van het goede.
Pluspunten
Keurig verpakt top kwaliteit vlees.
Pluspunten
Zeer flexibel met het maken van afspraken mbt levering. Uitgebreid assortiment, fijne website met recepten en uiteraard goede kwaliteit van het vlees.
Pluspunten
Goede service en communicatie (ook snelle reacties) Had een 'foute levering', Spareribs met ketting, maar kreeg spareribs met ketting, extra dik bevleesd,foutje, kan gebeuren. Maar de juiste werden alsnog geleverd op zaterdag (normaal geen bezorging hier op zaterdag), dus echt super service, 'klant is koning' gevoel zeg maar.
VerbeterpuntenNiet van toepassing, gewoon goed.
Pluspunten
Prima kwaliteit vlees gekregen! Avond levering is super, en het vlees voelt alsof het net uit de vriezer komt.
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Top vlees, top service! Een echte aanrader!
Pluspunten
Een duidelijke website met uitleg over het vlees en diverse lekkere recepten.
VerbeterpuntenRetour van de coolbox vanaf 1 stuk i.p.v. per 3.
Pluspunten
Makkelijke website Super kwaliteit vlees Goede service en advies
Pluspunten
Goede prijs-kwaliteit verhouding. Duidelijke website.
Pluspunten
Heerlijk vlees. Bezorging volgens afspraak.
Pluspunten
Ruim assortiment.
Pluspunten
Kwaliteit en de levering vond ik zeer netjes
VerbeterpuntenNog niets, heb pas de eerste keer besteld. Ik ga wel in de toekomst samen met mijn schoonbroer bestellen om boven het bedrag uit te komen, zodat we geen verzendkosten hoeven te betalen.
Pluspunten
Als er per ongeluk iets verkeerd of te weinig is geleverd word dit super opgepakt en afgehandeld Hulde !!!
Pluspunten
Uitstekende levering, prijs/kwaliteitverhouding en ruime keuze. Alles keurig bezorgd in luchtdichte stuksverpakkingen in een piepschuimen doos met ijszakken die als koelbox kan dienen voor de bbq. Per product keurig de naam van het product en info houdbaarheid. Levertijden snel en naar eigen keuze, ook 's avonds.
VerbeterpuntenHet was voordat ik bestelde op de website niet duidelijk dat er zo snel geleverd kon worden. Ook ging mijn winkelmandje steeds leeg of kwamen er weer producten in die ik al had weggegooid. Ik bestelde via de ihpone, mogelijk werkt de website daarmee minder goed.
Pluspunten
Hele goede kwaliteit vlees.
VerbeterpuntenDuidelijk aangeven wanneer er voor avondbestelling wordt gekozen. Dit doet hij automatisch en dat is niet handig.
Pluspunten
klantvriendelijk. hele goede service en duidelijke communicatie
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Lekker vlees. Apartere stukken dan bij een supermarkt of keurslager.
Pluspunten
Er ging iets mis met de levering van mijn eerste bestelling. Contact met Paul was vlot en alles zo recht gezet. Hamburgers zijn een echte aanrader. Lekker op smaak en prima formaat.
Pluspunten
Goede communicatie, meedenken met de klant
VerbeterpuntenNazorg met betrekking tot leveren slecht vlees
Pluspunten
Heren, vooral zo blijven werken. Zelfs als er wat fout gaat wordt het opgelost. Communicatie hierbij speelt een belangrijke rol en was zoals de rest uitstekend.
VerbeterpuntenDe service van Post NL is niet zo best. Weet dat jullie hier weinig aan kunnen doen. Echter vraag me af of dit een goede partner is voor jullie. In mijn geval. goederen een dag te laat gelevert waardoor marineren te laat was. Bij aflevering pakket op zijkant, niet ideaal voor koeling.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss