De levering kwam 48 uur na dat ik de bestelling had geplaatst. Alles was nog goed bevroren. Maar een snellere levering in Belgie zal zeker op prijs worden gesteld
Ik heb een hele andere bestelling gekregen dan ik besteld had. Ik had de BBQ schotel voor 4 personen besteld + 2x 4 worstjes. Ik kreeg een hele andere bestelling binnen op de dag van de BBQ. hierdoor moest ik laatste moment improviseren met het geen wat ik binnen gekregen had. Telefonisch contact opgenomen, ze konden het probleem niet op het moment zelf oplossen (zaterdag middag) en ik moest maandag terugbellen. Heb dit zelf niet meer gedaan... De kwaliteit van het vlees is goed... maar doordat er iets is misgegaan bij de bestelling zou ik persoonlijk niet nog iets bestellen
Pluspunten
Zeer professioneel bedrijf. Mensen met verstand van zaken. Zeer overzichtelijke site op zowel ipad als op telefoon. Nette en duidelijke omschrijving. Ga zo door mannen!!
Verbeterpuntenspaarsysteem opzetten. Bij x bedrag/kilo's spaarpunten waarmee je spaart voor rubs, sauzen, Altijd leuk.
Pluspunten
Was goed vlees, mooi verpakt en bleef goes koud
VerbeterpuntenHad geselecteerd dat er op donderdag geleverd zou worden, maar helaas werd het pas vrijdag, waardoor het nog lastig werd alles op tijd klaar te krijgen (hoewel ik het idee had dat dit lag aan de PostNL, niet aan BBQuality)
Pluspunten
Alles netjes verpakt. Je kan jullie ook direct bellen als er problemen zijn
VerbeterpuntenAllereerst was de levering een dag te laat en een aantal stukken vlees was al ontdooit. Kwaliteit van het vlees matig. Heb het zeker wel eens beter gehad. Ook waren er lamsworstjes geleverd terwijl ik andere had besteld. Werd er ineens door mijn gasten aan herinnert. Spiesjes hadden veel vet alsmede ook het andere vlees. Kippepootjes waren niet bijzonder. Normaal haal ik ze van kip2day in Barneveld en de kwaliteit daar van is veel beter. Sorry maar ga het toch nog eens via een andere site proberen.
Pluspunten
Goed vlees en goede communicatie.
VerbeterpuntenNog geen verbeterpunten
Pluspunten
Hele goede service. De bestelling op vrijdag geplaatst en na een berichtje zelfs dezelfde avond bezorgd!
VerbeterpuntenWellicht uitbereiding van assortiment op groente.
Ik zou heel graag de koeldoos gelijk met de koerier willen meegeven. Scheelt weer het milieu. Misschien kan je dit aangeven in de bestelling?
Pluspunten
Veel soorten vlees van goede kwaliteit. Levertijd altijd netjes en goed verpakt.
VerbeterpuntenDe website heeft veel producten in de zelfde categorie. Het verschil hiertussen is echter niet altijd duidelijk aangegeven. Het duidelijk uiteenzetten van de verschillende soorten in 1 segment zou veel gemak opleveren bij het bestellen.
Pluspunten
Vlees was perfect op 1 artikel na. Maar ja je kan niet 100% perfect zijn.
Pluspunten
Goed bezig .
VerbeterpuntenDe ingredientendeclaratie zou iets duidelijker mogen. Soms is het onduidelijk wat er aan toevoegingen inzit. Waardoor ik soms het niet durf te kopen ivm dochters met gluten intolerantie.
Pluspunten
Netjes en snel geleverd conform afspraak. Mijn eerste bestelling maar ik kom zeker terug.
VerbeterpuntenTot op heden geen
Pluspunten
Uitstekende keuze, prijs kwaliteit en leverings optie. Echt positief verrast. Tevreden over mijn bestelling en het verloop ervan! Top! en kom zeker weer terug als ik wat moet bestellen.
VerbeterpuntenDe website is helaas af en toe wat traag / minder soepel (als ik het vergelijk met sommige anderen). Maar dat is zo een beetje het enige wat ik kan zeggen.
Pluspunten
Top bedrijf en denkt met de mensen mee en levert uitstekende service.
Pluspunten
goed geleverd en netjes verpakt.
Pluspunten
Zeer goed verpakt. Goed bevroren, netjes is een EPS kist.
VerbeterpuntenMeer bij de bezorgdienst. Deze gaf een tijdvenster aan, zonder te communiceren is deze gewijzigd. Had veel netter en beter geweest als dit middels een whatsapp of sms werd gemeld.
Pluspunten
Mooi vlees, lekkere red pork sausage.
Pluspunten
Gewoon goed vlees en veel keuze.
VerbeterpuntenNu 2x achter elkaar bij een bestelling dat na ontdooien blijkt dat de verpakking lek is en vlees sap lekt.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss