Pluspunten
Altijd zeer tevreden. Een van mijn bestelde producten zat niet bij de bestelling. Maar een berichtje op fb loste dat allemaal op.
Pluspunten
Snelle reactietijd
VerbeterpuntenIbericorack was wat mij betreft niet goed. Leek meer op spareribs. Let op bij uitlevering of het aangeboden stuk vlees aan jullie kwaliteit voldoet
Pluspunten
Bij thuiskomst kwamen wij erachter dat we van wat vlees te weinig hadden, wel goed besteld. Na een telefoontje lag het al meteen klaar voor ons! Top geregeld! Komen zeker nog terug!
Pluspunten
Goed vlees voor een goed prijs. Ga zeker nog een keer bestellen. Alles wordt netjes in een tempex box geleverd, diepgevroren. Vrijdag geleverd en was op tijd ontdooud voor de bbq op zondag.
Pluspunten
Goede communicatie vanwege levering
Pluspunten
Kwalitatief zeer mooi en lekker vlees! Snelle en nog belangrijker bevroren levering in de avond.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
super tevreden en raad het iedereen aan :)!
Pluspunten
Netjes geleverd . Alles keurig verpakt en gekoeld
Pluspunten
Gewoon een top tent!
Pluspunten
Super vlees, en super service! Ze weten veel van vlees én de bereiding ervan. Ook de recepten en video’s zijn erg goed, ga zo door!
VerbeterpuntenBlijf lekker vernieuwen, misschien nog marinades, rubs en sauzen toevoegen aan het assortiment
Pluspunten
Goed en lekker vlees flexibel bezorgd. Wat moet je er nog meer over zeggen ;)
VerbeterpuntenOndanks dat het achteraf te verwachten was was ik een beetje verbaasd dat alles bevroren was.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
VerbeterpuntenNiets
Pluspunten
erg vriendelijk, behulpzaam en duidelijk.
Verbeterpuntenik vond de service van het verzendbedrijf (koeriersdienst) niet optimaal.
Pluspunten
Het vlees werd geleverd
VerbeterpuntenHet vlees werd geleverd, maar meer dan een half uur te vroeg (ik kwam net thuis). Maminha was bevroren, en in veeel materiaal verpakt (veel plastic). Vlees was taaier dan dat ik gewend was van een Tritip
Pluspunten
Goede kwaliteit, netjes verpakt en zeer goede communicatie
Pluspunten
Mooi vlees, goede prijs en snel geleverd.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss