Pluspunten
Was de eerste keer , zo super tevreden , komen snel terug , ga zo door
Pluspunten
Duidelijke site, goede portionering, perfecte bezorging, goede nazorg. Actief op social media, antwoord goed op vragen.
Pluspunten
Altijd goed vlees, en het is altijd duidelijk waar het vlees vandaan komt.
Pluspunten
Ook keuze in herkomst van de dieren.
VerbeterpuntenBeter aangeven of het vlees is ingevroren.
Pluspunten
very excellent service, reliable, flexible and great quality products delivered. I look forward to ordering again soon
Pluspunten
Snel en makkelijk vlees bestellen
Pluspunten
zelfde dag geleverd, top service!!
Pluspunten
Goed efficiënt concept. Zeer positief dat je de piepschuim dozen weer kan terugsturen zonder kosten.
VerbeterpuntenBeschikbaarheid van vlees uit landen als Argentinië zou mooi zijn
Pluspunten
Snelle levering, goed verpakt. Goede producten. Aangegeven dat ik graag wat anders wou dan de 'maandactie' en werd niet moeilijk om gedaan! TOP service....
VerbeterpuntenKlant zelf kunnen laten kiezen of ze de producten vers of bevroren aangeleverd willen krijgen.
Pluspunten
Heerlijk vlees, Goed verpakt
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling bij BBQuality en ben zeer tevreden door de geleverde producten, de geboden informatie en het nakomen van de gemaakte afspraken. Zal zeker weer bestellen.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees en zorgvuldige, snelle levering
Pluspunten
Lekker persoonlijk en brabantse gastvrijheid! Weten waar ze het over hebben
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Super snel geleverd, super kwaliteit. Levering goed geregeld. Super snelle reactie op een vraag buiten verwachte reactie tijden. Ik kan niet wachten tot ik weer goed mag gaan bbq-en
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss