Pluspunten
al meerdere malen perfect besteld en geleverd, uitstekende kwaliteit!
Pluspunten
Duidelijke webshop, goede kwaliteit van het vlees en nette en snelle levering!
Pluspunten
Goed stuk vlees. Netjes geleverd volgend afspraak. Ik zal zeker nog vlees bestellen bij bbquality.
Pluspunten
Overzichtelijke website, netjes ingedeeld, goede navigatie. Afspraken worden nagekomen.
VerbeterpuntenSmaak is persoonlijk, dat begrijp ik. Wellicht is het mogelijk om toch qua smaak meer informatie te geven over de producten.
Pluspunten
hou je op de hoogte en levering ook avonds
Pluspunten
Goed kwaliteitsvlees Goede service Aanrader!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Vlees is super; opmerkingen of bijzonderheden worden gewoon voor je gedaan en wie houdt er nu niet van een goed stuk vlees :). Ik vroeg of ze een picanha bevroren en de ander ontdooid konden leveren en dit was geen enkel probleem
VerbeterpuntenIk moest van Misha sorry zeggen
Pluspunten
Zeer betrokken, goede nazorg bij herstellen van door mij! gemaakte fout.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Goede voorraad en snelle levering in de avond.
Pluspunten
Simpel, helder, goede communicatie, goeie produkten!
Pluspunten
Flexibel en prettig in de communicatie, vriendelijk.
VerbeterpuntenHeb al een paar keer wat via de chat gevraagd, maar geen reactie ontvangen. De schnitzels die ik heb gehad waren voor een 2e keer gevacumeerd. Waarschijnlijk omdat 1e keer het plastic stuk gegaan was. Hierdoor waren de schnitzels ‘nat’ geworden en daarna weer gevacumeerd. Toen ik ze ging gebruiken kwamen ze nat uit het plastic en was de paneer meer een pap die eromheen zat. Niet echt een smakelijk gezicht en bakte niet zo fijn en mooi. (De schnitzels had ik eerst ontdooid alvorens ik het plastic/vacuüm opende)
Pluspunten
Ga vooral zo door Claus en Paul top Gr mike steevens
VerbeterpuntenEen leuk iedee naast eigen rubs ook eige saus?
Pluspunten
Hele goede kwaliteit voor een hele goede prijs
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss