Pluspunten
Goed einfo op website over vlees.
VerbeterpuntenWas voo rmij niet duidelijk dat de dubelkoe vlees uit Belgie kwam. Prijs is nog best hoog.
Pluspunten
Ruim assortiment, snelle levering, dmv chatfunctie direct antwoord op je vragen.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Super snelle levering. Netjes verpakt. Top kwaliteit vlees
Pluspunten
Heerlijke ossenhaas, snelle levering
Pluspunten
Snelle levering! Contact via de app!
Pluspunten
Keurige levering, goed vlees.
VerbeterpuntenIn begin berichtgeving orderstatus niet binnen gekregen, waarschijnlijk de drukte rond de feestdagen.
Pluspunten
Hele mooi stukken vlees geleverd, smaakte uitstekend en prima op tijd geleverd!
VerbeterpuntenHad bij de eendenborstfilet liever een iets andere manier van snijden gezien dat de stukjes op de vetkap konden blijven liggen. Dan liever dikkere blokjes dan de lapjes zoals nu.
Pluspunten
Snel leveren met goede kwaliteit
VerbeterpuntenHergebruik verpakkingsmateriaal?
Pluspunten
Makkelijk bestellen! Top kwaliteit vlees
Pluspunten
Vlees was perfect. Service is perfect.. Ik had ondanks de drukke kerst periode snel een reactie op mijn vraag en werd t vlees snel geleverd.
VerbeterpuntenMaak reclame voor jezelf. Jullie kunnen dit!
Pluspunten
Kwaliteit ‘t vlees was perfect.
VerbeterpuntenStop met Sandd, waardeloze transporteur en compleet onbetrouwbaar.
Pluspunten
Vlees was goed, Paul was makkelijk en goed bereikbaar, en ook toen de levering door Sandd spaak liep heeft Paul actie ondernomen.
VerbeterpuntenSandd was vorige week door de drukte geen betrouwbare leverdienst. Vlees zou normaal gesproken op donderdag tussen 8-15u geleverd worden maar was er vrijdag 22.45u. Misschien in de gaten houden?
Pluspunten
Al meerdere keren besteld, altijd goed vlees en goed verpakt. Ruime keuze!
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss