Pluspunten
Lekker vlees en super snelle levering!
Pluspunten
Uitstekende kwaliteit vlees. Prima verpakt met voldoende icepacks. Snelle levering zoals geadverteerd. Persoonlijke communicatie is prima.
VerbeterpuntenOp de site staan twee mobiele nummers. Ik wilde na bestellen mijn bestelling wijzigen. Dit kan op de site nergens (er is geen chatfunctie of een herroepknop) en de mobiele nummers werden niet opgenomen. Daarna is er wel prettige communicatie via de mail geweest maar toen was de bestelling al ingepakt en zat ie in het verzendproces. Uiteindelijk was het prima dat de bestelling onveranderd was want het vlees was van uitstekende kwaliteit en het was leuk om buikribs ipv baby-back ribs te maken.
Pluspunten
Erg goed geen klachten of aanmerkingen. 9 voor kwaliteit, heb niet alles geproeft dus ik houd de 10 gereserveerd
VerbeterpuntenNiet zo veel spammen aub
Pluspunten
Het vlees was goed verpakt
VerbeterpuntenIk had het vlees woensdagmiddag besteld, zodat ik het vrijdag zou krijgen, zodat ik zaterdag kon barbecueen. Helaas is het niet gelukt om het vrijdag te bezorgen. Het kwam pas zaterdag. Ondanks de goede verpakking was het al helemaal ontdooid. Ik twijfel zelfs of het nog onder de 4 graden was. Ik heb het maar snel in de marinade gezet en in de koelkast gedaan. Jammer dat ik de barbecue moet verplaatsen naar zondag, ookal is het geen ramp.
Helaas was niet al het vlees goed vacuum verpakt. Verder geen klachten
Pluspunten
Mooi vlees en snel goed verpakt geleverd
De zending was pas na 2 dagen, mogelijk door postnl vertraagd, hierdoor was het bevroren vlees wat ik wilde bewaren al ontdooit en moest dat gebruikt worden. Dus ik ga voortaan maar naar de winkel om het op te halen, om dit soort situaties toch maar te voorkomen.
Pluspunten
Een deel van de levering was niet leverbaar, dit is door Wiljan snel en goed opgelost. Een dikke 10 voor BBQuality!
Pluspunten
Geweldig bedrijf. Kwaliteit van producten is top!
VerbeterpuntenIk had in de week van vaderdag besteld maar met een latere bezorgingsmoment. Jammer dat ik die flesopener niet heb gekregen.
Pluspunten
Niets dan complimenten. De angusburgers zijn onze favoriet!
VerbeterpuntenWat scherpere acties
Er word reclame gemaakt dat als je boven €100,- besteld, je een extratje krijgt. Echter zat deze niet erbij. Dit kan komen doordat ik zelf het Iberico spare-ribs ook had besteld.
Pluspunten
Goede kwaliteit en service. Problemen worden opgelost.
VerbeterpuntenKomt goed.
Pluspunten
Geen deze keer
VerbeterpuntenAlles was ontdooit... 2 dagen bij post nl
Pluspunten
Na 12.00 uur besteld en toch de volgende keer geleverd! Super! Heerlijke ribs gemaakt op de smoker en kan niet wachten tot de volgende bestelling binnen komt!
Pluspunten
Vooral de Iberico buikribs waren goddelijk, geweldig vlees.
Pluspunten
Top Bedrijf, Top Service, en heerlijke producten. wij bestellen bijna elke maand. elke keer weer perfect! Bedankt
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss