Pluspunten
Top vlees van Top mensen. Bestel hier al geruime tijd en bij vele mensen BBQuality aanbevolen. Niets is te veel voor Claus of Paul.
Pluspunten
Kwalitatief zeer goed vlees, netjes verpakt. de extra buik spareribs van het Iberico varken is een echte aanrader! Die bestel ik volgende keer weer mee!
Ik kreeg het vlees geleverd in een kapotte doos.
Pluspunten
Goed vlees tegen een goede prijs. Nog nooit tegengevallen.
VerbeterpuntenIk kreeg op de 1 of andere manier toch verzendkosten berekend bij een grote bestelling. Uiteraard na een mailtje netjes opgelost.
Pluspunten
Ik had een foutje gemaakt met de datum dat het afgeleverd moest worden. Toen ik een email hierover stuurde kreeg ik in 5 minuten een belletje en werd het pakket gelijk verstuurd! Heerlijk vlees en een goede prijs!
Mijn bestelling is 75 uur onderweg geweest, hierdoor was er geen sprake meer van enige vorm van bevroren, gelukkig was ik het direct nodig anders had ik toch een probleem gehad.
Pluspunten
Alleen maar positief
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Regelmatig doen we hier een bestelling en tot nu toe alles prima.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Top kwaliteit vlees. Goed verpakt, temperatuur van het vlees keurig in orde.
Pluspunten
GEWOON GOED!!!
VerbeterpuntenDe piepschuim dozen stapelen zich op thuis :-)
Pluspunten
Na dag te late levering, waardoor het vlees niet meer goed was (lag aan postbezorging), gelijk niet levering ontvangen. Goed geregeld!!
Pluspunten
Gewoon top echt met alles.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss