Pluspunten
Goede service, snelle levering en prima kwaliteit vlees. Zeker voor herhaling vatbaar.
Pluspunten
Mooie stukken vlees voor een hele betaalbare prijs. Heel goed geholpen door de klantenservice toen ik mijn bestelling niet geplaatst kreeg door een website bug.
VerbeterpuntenToen de bestelling aankwam, was het vlees en de vis al enigszins gesmolten. De buitentemperatuur was niet heel hoog. Maar goed, daar kan BBQuality verder niet heel veel aan doen (postNL misschien wel)
Pluspunten
Snelle levering, fijne en duidelijke site, via de chatfunctie makkelijk contact en daarbij een hele goede service! Ga hier zeker mijn vlees vaker bestellen! Keep up the good work guys!
Pluspunten
De kwaliteit, de producten, het bestellen, het leveren was tot in de puntjes goed!
VerbeterpuntenIk mistte het afleveren aan huis in de keuzemenu. Nou was 11 kg. niet zo heel zwaar, maar kan me voorstellen dat het voor een anderen wat lastiger is.
Pluspunten
Heerlijke producten, super service van Paul. Snelle bezorging. Ook het dagelijks vlees is een aanrader!
Pluspunten
Goed contact via chat , heerlijk vlees !
VerbeterpuntenGebeld naar beide mobiele nummers op de site en niemand nam op das jammer
Pluspunten
Snelle service en heerlijk goed vlees!
VerbeterpuntenNvt
4x entrecote besteld duidelijk van twee verschillende partijen. 1x2 gemarmert 1x2 totaal niet. Stukken waren ook van verschillende kwaliteit.
Pluspunten
Goede service en keuze in zowel vlees, kip als vis in alle prijsklassen. Ook de worstenbroodjes zijn heerlijk!
Pluspunten
duidelijke site, en genoeg keuze
De vacuüm verpakkingen zijn soms na ontdooien niet meer luchtdicht . Was volgens mij toch wel de bedoeling is. Ik heb er overigens zelf nog nooit last van gehad met betrekking tot bedorven stukken vlees maar dus wel dat er lucht bij was gekomen.
Pluspunten
Top vlees voor keurige prijs! Mooie recepten voor de bereiding en rubs ook, klasse! Ben er erg blij mee en bestel zeker vaker!!
VerbeterpuntenWellicht iets meer voorraad van de kleine picanha van rond 1 kilo.
Pluspunten
Mooie producten, geen teleurstelling
VerbeterpuntenDe piepschuimboxen worden helaas niet hergebruikt. Misschien kan dit duurzamer?
Verbreding van producten, bv duif.
Pluspunten
Zeer goede producten, heel goede kwaliteit
Pluspunten
Uitstekend verpakt goede prijs qualitijds verhouding
Pluspunten
Keurig en prof verpakking
VerbeterpuntenGeen stickers op kip plakken Duidlijker Communicatie over ingevroren vlees
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss