Bij de bestelling werd wel de bezorg dag genoemd echter niet het te verwachten tijdstip. Zelfs niet voor of na de middag. Dit is wel handig om te weten en hoef je niet de hele dag thuis te blijven.
Pluspunten
Goed vlees, komt altijd perfect verpakt en gekoeld binnen op de afgesproken dag en tijd. Je krijgt zelfs een mailtje op de Dag zelf hoe laat ze er zullen zijn
VerbeterpuntenHet totaalplaatje is gewoon solide en erg goed. Niet de goedkoopste... Mag van mij ook meer dry aged aanbod bij. Sinds kort ook vis... dat gaan we binnenkort eens proberen
Pluspunten
Super mooi vlees, keurig verpakt, geleverd in tempexbak met vries of koel elementen, en ooit niet te flauw om een onsje meer te sturen! Fijn en direct persoonlijk contact, gewoon fijn!
VerbeterpuntenNiks, ga zo door ; )
Pluspunten
Top. Snel bezorgd. Uitstekend verpakt.
Pluspunten
Ze doen gewoon wat ze beloven!
Pluspunten
Ze doen wat ze zeggen en weten waar ze het over hebben
VerbeterpuntenZe bezorgen gratis, maar je hebt geen idee hoelaat dat ze komen waardoor je soms onnodig de hele dag thuis blijft
Pluspunten
Er word een groot assortiment aangeboden. Met een snelle levertijd en alles is netjes en stevig verpakt.
Pluspunten
Snelle levering en goede kwaliteit
Pluspunten
Bereidingswijze middels YouTube filmpjes toegelicht.
Pluspunten
prima service, lekker vlees
Pluspunten
Ik was net iets aan de late kant met bestellen, na 12.00 uur en dat zou betekenen dat het vlees pas op de zaterdag voor Kerst kon worden geleverd. Na een telefoontje met Paul over de zaterdagbezorging, was het alsnog mogelijk de volgende dag (vrijdag 22 december) te bezorgen. Super! Helemaal blij! De bestelde Boston Butt van 4,4 kilo (voor Pulled Pork) was een prachtig stuk vlees voor een mooie prijs. Ook prettig dat het bot er nog in zat, want dat is beter voor de smaak en houdt het vlees mooi bij elkaar tijdens het braden. We hebben de Pulled Pork volgens een recept op de website van BBQuality gemaakt en het vlees was, na ong. 11 uur op lage temperatuur in de oven, heerlijk mals en makkelijk te "pullen". Het enige wat jammer was (onze eigen schuld) is dat we geen injector hadden om het vlees te injecteren voor het braden. Ik denk dat het dan nog veel smakelijker wordt. Al met al: uitstekende service, stipt geleverd in een zeer drukke tijd en absoluut heerlijk vlees. Wij gaan hier vaker bestellen.
Pluspunten
Alles keurig volgens afpraak geleverd, en dat ondanks de kerstdrukte. Voor herhaling vatbaar
VerbeterpuntenEr was geen track en tracé afgegeven voor de levering, waardoor ik bang was dat het niet geleverd zou worden. Maar na 1 telefoontje bleek dat het door bbquality zelf bezorgd werd. En dat door de drukte dit niet gemeld was aan mij.
Pluspunten
Er was vlees geleverd dat ver over de houdbaarheidsdatum was (bijna een jaar). We constateerden dat op kertochtend. Na contact via mail kregen we binnen 2 uur nieuw vlees bezorgd zodat ons kerstdiner voor 8 personen doo kon gaan zoals gepland. Klasse. Ook de afspraken over levertijd worden altijd netjes nagekomen.
VerbeterpuntenLet op uiterste gebruiksdatum zodat nalevering niet noodzakelijks is. We zweetten peentjes toen we dachten dat ons kerstdiner in gevaar kwam. Wellicht is het slim om een extra gebaar (naast de snelle nalevering) te maken in de vorm van een klein presentje.
Pluspunten
Goede communicatie en erg lekker vlees!!
De bavette was lekker, maar erg dun en plat waardoor moeilijk te bereiden.
Pluspunten
Bij sommige vleessoorten staan goede bereidingswijzen voor op bbq (greenegg) helaas niet bij andere grote stukken vlees
VerbeterpuntenMeer links toevoegen van bereingswijzen bij soorten vlees bv you tube Chanel
Pluspunten
Zeer goede kwaliteit, op nu naar de BBQ in het voorjaar.
Pluspunten
Super heerlijk vlees, makkelijk online te bestellen en te later bezorgen
Pluspunten
Fantastisch vlees! Echt een aanrader.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss