Geweldig lekker vlees (&vis) en supersnel geleverd!

Top service door supersnelle levering. Kwaliteit is ook erg goed; de Iberico secreto bijv. is dezelfde als bij de Sligro, maar voor een betere prijs/kwaliteitsverhouding!

Altijd goed geisoleerd en diepgevroren verpakt. En altijd uitstekende kwaliteitsprodukten.

Snel en goede kwaliteit

Vlees precies geleverd zoals beschreven, van goede kwaliteit, snel en mooi bevroren.

Vooral de verzending kan beter

Een bestelling gedaan van een Wagyu ribeye en een dubbeldoel ribeye, kreeg de actie an de maand gratis. De ribeye is helaas heel dun uitgesneden, een kleiner maar dikker stuk heeft de voorkeur. Verder wel goede kwaliteit vlees. De bezorging de volgende dag, echter was al het vlees deels ontdooid. Slecht gekoeld dus, bij andere online slagers nooit gehad. Voor mij reden om hier niet meer te bestellen.

Snelle acties en super qualiteit vlees

Veel keus voor vlees, makkelijk te bestellen en simpel te laten bezorgen of opgehaald. Tip: soms kleinere porties kunnen bestellen en op de dag zelf kunnen ophalen zou top zijn.

Top vlees ! Snel en goed thuis afgeleverd

Ruime keuze kwaliteit vlees Top service Leuke akties

Topbedrijf

Kwaliteit is altijd top en snel geleverd

Beste slager voor de BBQ

Heerlijk vlees en ook duidelijke website voor het bestellen

Prima en gezellige avond

Was een kantooruitje en was gezellig en uitstekend gegeten. Ook de pitmaster was van hoge kwaliteit.

Zeer tevreden Super kwaliteit en vaak leuke aanbiedingen. Alleen de bezorging door is niet top veel irritatie s maar ja je kan niet altijd 6 gooien

Topkwaliteit

Altijd goed vlees gehad, nog nooit teleurgesteld.

Top kwaliteit met super service

Erg veel keuze van top kwaliteit met een fijne website en super service.

Top bedrijf

Een top bedrijf goede prijs/kwaliteit verhouding Snelle levering En mocht er onverhoopt iets mis zijn wordt dat gewoon netjes opgelost Een echte aanrader wat mij betreft

Prima kwaliteit, en keurig afgeleverd

Het vlees is prima verzorgd, en afgeleverd in vacuüm verpakt materiaal met de bewaar datum er duidelijk op Ze komen na wat zij beloven.

Ongelooflijk hoe goed en gemakkelijk!

Een duidelijke Site met allerlei soorten vlees en recepten. Al dan niet voorzien van beeldmateriaal. Maar niet alleen vlees voor de BBQ. Ook sauzen en Rubs. Alles wat je nodig bent voor een waar smaakfestijn. Ook de bezorgen is geweldig! Alles goed verpakt zodat het goed bevroren bij je thuis bezorgd wordt. Een echte aanrader!

Goedvlees soms iets te matig

Goedvlees soms iets te matig

Smaakvol!

Alhoewel ik de mist in ging met de betaling (mijn fout) is het pakket enkele dagen later geleverd. Het was het kennismakingspakket met gratis bezorging. Wie wil dat niet! Het vlees, met hamburgers, gehakt en kip was heel erg smaakvol. Behalve de worstjes. Daar moet je van houden; heel vet en heel pittig. De verpakking was ook goed geïsoleerd en van ijszakken voorzien. Ik had het pakket per ongeluk in de garage laten staan, maar het was de volgende ochtend nog grotendeel goed bevroren. Al met al prima!

Topspul

BBQuality! Helemaal mijn leverancier voor mijn bbq-vlees. Netjes verpakt en thuisgeleverd. Prijs is wat aan de hoge kant maar daar krijg je wel wat voor.

heerlijk vlees

van mijn werkgever een cadeaubon gekregen en hier dus besteld. lekker makkelijk bij een lokale bbq shop af kunnen halen.

Top kwaliteit vlees

Het vlees is van top kwaliteit ook is de levering goed en snel en er is een ruim assortiment om uit te kiezen in een woord een aanrader ik ben in iedergeval een blijver

Heel erg klantvriendelijk

Meermaals vlees besteld, komt altijd goed aan. 1x een probleem met de transporteur gehad waardoor het vlees nooit aankwam, maar BBQuality bracht het de volgende dag persoonlijk langs!

Topservice en top vlees

Altijd tevreden geweest, bestel regelmatig lekker stukkies vlees

Goede kwaliteit, prijs verhouding

Uitstekende kwaliteit en levering op aangeven tijdstip

Uitstekende kwaliteit voor een prima prijs. Producten worden bevroren, goed verpakt op de aangegeven tijd afgeleverd

Geweldig!

Service en vlees altijd van top kwaliteit! Groeten, ApeldoornscheVleeseters