Pluspunten
Mooi assortiment. Goede kwaliteit en levering
Pluspunten
Tweede keer dat ik vlees van jullie heb gehad. Eerste keer bij vrienden van ons en nu zelf. Beide keren Top kwaliteit
Verbeterpuntenwellicht dat men op de web-site kan aangeven welke producten standaard vers of ingevroren zijn. Wellicht dat men bij het ophaalpunt BASBQ in uden ervoor kan zorgen dat ook daar de bestelling in de koeling kan staan. Ik wist niet of ik het al om 10 uur kon ophalen als de BASBQ open is.
Pluspunten
Kwaliteit van het vlees is uitstekend. ik vindt het ook goed dat ze kijken naar de diervriendelijkheid.
Pluspunten
Lekkere dingen. Extraatje als je voor een bepaald bedrag besteld is super.
VerbeterpuntenEen richtuur van levering van de bestelling zou super zijn. Je weet dat het die geleverd wordt maar zit te wachten en kan niks anders buitenshyis doen.
Pluspunten
Snelle en uitstekende verzending. Heerlijk vlees, prima product.
Pluspunten
Snelle levering, goede kwaliteit
Pluspunten
zeer lekker vlees goede levering
Pluspunten
snelle levering perfect vlees.
VerbeterpuntenNVT
Pluspunten
Hele goede kwaliteit en fijne service. :-) Bestel hier intussen bijna al mijn vlees.
Pluspunten
Erg goed vlees, snel geleverd en een erg overzichtelijke webshop.
VerbeterpuntenDe bezorger laat de bestelling achter onder onze overkapping wanneer wij niet thuis zijn (pluspunten daarvoor) maar het zou fijn zijn om ook even een briefje in de brievenbus te ontvangen om ons daarvan op de hoogte te stellen.
Pluspunten
Klinkt naar, maar mijn bestelling is uiteindelijk niet geariveerd. (Probleem bij tntpost) dus buiten bereik van leverancier. Wel vlot reactie, poging tot herstel en update. Uiteindelijk geld terug gestort. (Wat geen dagelijks werk is dus wat aandacht vroeg) ga zeker nog eens bestellen want assortiment en contact waren top,
VerbeterpuntenAls het toch mis gaat aandacht aan verder vlot afhandelen (pech kan altijd!)
Pluspunten
Mooie producten, ruime keuze en snelle levering voor een scherpe prijs!
VerbeterpuntenNaamsbekendheid
Pluspunten
Super kwaliteit vlees, goed verzorgd verzonden en snelle levering.
Pluspunten
Daar sta je dan, op vrijdag nog even 'snel' een stuk vlees bestellen op een Nederlands website voor een BBQ van zondag in België. Het werd een bestelling met back-up plan, want zo snel kunnen die jongens toch niet leveren? Fout. Zaterdag 13u stond er een koerier voor de deur met een frigoliete box. Mijn vrouw zei dat m'n smile boekdelen sprak en toen moest ik het nog openen. Prachtig verpakt, koelelementen nog grotendeels bevrozen, vlees lekker koel, dubbel ingepakt zodat er zeker geen sappen verloren gingen. We hebben onze boston butt 12u gegaard op de bbq en van die pulled pork hebben we niet veel meer moeten meenemen naar het werk maandag. Prachtige service, heerlijk vlees, mijn account zal de komende maanden nog meermaals bestellen!
Verbeterpuntenmisschien over nadenken om die frigoboxen en koelelementen per retour te kunnen sturen. Wij gaan deze alvast bijhouden, maar als ik een bestelling of 10 doe, dan heb ik er niets meer aan. En weg gooien is toch een beetje zonde, niet?
Pluspunten
Heerlijk vlees
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss