Pluspunten
Ik had nog wat vraagjes via de mail en dat werd supersnel duidelijk beantwoord. Levering ging goed en vlees had super kwaliteit.
Pluspunten
Ik heb veel bestellingen bij BBQuality gedaan, en in totaal had ik 1x een aanmerking. Het was eenvoudig om met hen hierover te communiceren, via mail en chat. Via diezelfde kanalen kun je ook prima terecht met vragen.
Pluspunten
Veel keuze, zeer goede kwaliteit, goede prijs, snelle levering, goede verpakking en labeling van het vlees, maar vooral heel erg lekker mede dankzij de recepten op jullie website.
Verbeterpuntengeen, vooral zo doorgaan
Pluspunten
Prachtige stukken vlees , die heel betaalbaar zijn
Pluspunten
Weer een snelle levering
Pluspunten
Lekker snel gereageerd via de website chat en kan ook snel aanpassingen doorvoeren in de webshop.
VerbeterpuntenZoek eigenlijk nog goede ossenhaas van uit zuid amerika.
Pluspunten
Goed en kwalitatief vlees van dieren die een goed leven hebben gehad. De levering is altijd goed verzorgd en op tijd.
Pluspunten
Altijd super levering, netjes optijd en degelijk verpakt.
VerbeterpuntenIk wacht nog op dry-aged & wagyu mogelijkheden!
Pluspunten
Echt super mooi en mals vlees.
Pluspunten
Goede producten tegen een goede prijs Snelle en goede reactie op vragen via email
VerbeterpuntenX
Pluspunten
Geen nonsens, doen wat er afgesproken is en helder in wat ze doen!
VerbeterpuntenMeer...meer...meer...
Pluspunten
Een goede en snelle levertijd van zeer mooie producten zeker een aanrader.
Pluspunten
wordt uitstekend geleverd, het vlees was erg goed
VerbeterpuntenVermeld wat duidelijker dat het ingevroren komt. een homp van 4.6 kilogram is niet heel snel ontdooit
Pluspunten
het bestellen is heel makkelijk , de producten zijn kwalitatief erg goed terwijl de prijs heel schappelijk is . bij aankomst ( die ruim van te voren via mail aangekondigd word )producten direct ingevroren . al diverse producten bereid met volle tevredenheid . pulled pork heerlijk gelukt met de procureur van bbquality . 7 uren op de kamado . heerlijk gekruid met de kruiden van bbquatity . spareribs heerlijk gegaard op de kamado zo`n 6 uren .ga zo door paul en claus . jullie zijn mijn slager .
Verbeterpuntenmisschien nog wat bij-verkoop service producten starten te noemen : alu folie , alu schaaltjes , bindtouw voor bv rollades , rollade netjes , vleesthermometers , kruiden , injectiespuiten voor vlees kruiden , olieen , misschien zelfs goede houtskool of zelfs bbq`s . ik denk dat dat een geweldige service is voor de onestop shopper.
Pluspunten
Je weet wat je krijgt, keurige prijs kwaliteit verhouding. Hier ga ik vaker spellen.
VerbeterpuntenDe site kan wel wat duidelijk en overzichterlijker. Misschien wat meer recepten en of tips in filmpjes erbij.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss