Pluspunten
Geweldig bedrijf!
Pluspunten
Super snel en top kwaliteit geleverd
VerbeterpuntenDeze levering was alles diepvries geleverd, normaal geen probleem maar nu liepen we tegen het volgende aan: - Diepvries Agnus burgers waren bijna ontdooid (buigbaar), ondanks twijfel deze wel alsnog ingevroren. - Geloof 500gr kippendijen besteld deze was ook als diepvries geleverd, hierdoor was het voor ons niet meer mogelijk om deze als meerdere porties in te vriezen. Ons gezien (2 volw + 1 kind) krijgt dit niet op.
Angusburgers veel te veel gekruid, je proef geen vlees meer het smaakt naar chipolataworstjes. Spijtig te moeten zeggen maar de AH Angusburgers smaken beter. De kalfsvleespicanha was heel goed, alleen jammer dat er niet over het hele stuk een vetlaag zat.
Pluspunten
Goede site, mooi assortiment, goede prijzen, goede kwaliteit, snelle levering
Pluspunten
Mooi assortiment en snelle levering. Alles gevacumeerd!
VerbeterpuntenLaat de klant op voorhand aangeven of ze het vers of bevroren willen hebben.
Pluspunten
Snelle communicatie en goede ervaringen met het vlees, van brisket t/m pork butt.
Pluspunten
Er gebeurt wat ze beloven. Product van goede kwaliteit. Er kwam in eerst instantie direct antwoord op een vraag. Later bleek het bedrijf wat lastiger bereikbaar.
Pluspunten
Snelle levering van het bestelde product. Kwalitatief mooi stuk vlees!
VerbeterpuntenOp de website wordt geadverteerd met een mooi varken uit Nederland wat een goed leven heeft gehad. Bestel ik een stuk vlees komt het uit en is het verwerkt in België. Klopt dus niet met het "verhaaltje".
Pluspunten
Zeer snelle bezorging en antwoord op mail. Het is tot nu toe altijd goed. Ga zo door
VerbeterpuntenBij mij was de vacuumzak van de bavette tijdens transport lek gegaan. Maar na een mail, was er binnen een uur reactie. Jammer, maar perfect geholpen.
Pluspunten
Uitstekende selectie vlees, ruime keus en alles top kwaliteit voor een schappelijke prijs!
Pluspunten
ruime keus, snelle levering
Verbeterpuntenscrollen door de site
Pluspunten
Eerste keer besteld, na vaker online bij een andere bbq vlees leverancier te hebben besteld. Goede prijs/kwaliteit, snelle levertijd, erg lekker vlees. Leuke website met recepten/filmpjes, voor herhaling vatbaar.
VerbeterpuntenMisschien is het handig om een paklijst bij de zending te doen? (Old School :-))
Pluspunten
BBQuality is echt top. Voor elke BBQ/ feestje bestellen wij hier. Altijd geleverd op het afgesproken moment. En elke keer weer krijg ik complimenten over het vlees. Ik heb BBQuality al bij heel veel mensen aangeraden!
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss