Pluspunten
Bij mijn eerste bestelling miste ik één product maar na een mailtje werd dit keurig opgeloste en nageleverd. Prima! De prijs kwaliteit is prima.
Pluspunten
Deze jongens doen alles goed!
Pluspunten
Constante hoge kwaliteit van vlees, hier zijn we erg tevreden over en hebben nu al meerdere malen besteld bij BBQuality. Daarnaast geven de heren een goede service, zo hadden wij een bestelling van net onder de 100 euro geplaatst, en werd er contact met ons opgenomen om ons te attenderen op de actie die geldig is boven de 100 euro, zodat wij gratis producten zouden ontvangen. De bestelling wordt bij ons met postnl geleverd, de producten zitten altijd goed en veilig verpakt.
Pluspunten
Het vlees is netjes verpakt in mooie porties. De kwaliteit is prima. Wij hebben heerlijk gegeten. Het vlees werd keurig gekoeld geleverd. Binnenkort gaan we weer bestellen.
Coolelement in de box waa wel gescheurd maar gelukkig het vlees goed vacuüm verpakt dus geen overdracht naar het vlees toe
Pluspunten
Vlotte levering, zelf kiezen wanneer geleverd. De keuze is reuze, goed vlees.
VerbeterpuntenVroeger was de vraag van de slager meestal of "het ietsje meer mag zijn", nu een aantal items die "ietsje minder" waren....
Pluspunten
verzending en verpakking prima
Verbeterpuntenbuikspek was wel heel erg vet, te vet om een mooie porchetta van te maken. gasten waren er niet echt over te spreken. Het staartstuk was goed maar niet beter dan van een mrij koetje uit de buurt.
Pluspunten
Weer een super snelle service. Bedankt
Pluspunten
Als je een vraag hebt dan wordt je goed geholpen door mensen die er verstand van hebben, het vlees wordt snel geleverd en is van zeer goede kwaliteit!
VerbeterpuntenMisschien dat je een dagdeel kan kiezen voor bezorging, verder is alles perfect.
Pluspunten
Netjes op tijd geleverd in een grote piepschuim doos met koelelementen.
VerbeterpuntenOmdat bepaalde delen van het vlees bevroren waren, wist ik niet of het vlees uit de vriezer kwam, of dat het deels bevroren was door de koelelementen. Daardoor wist ik niet of ik delen van dit vlees nog kon invriezen. Zou handig zijn als dit ergens vermeld werd.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees! Snelle en zorgvuldige bezorging!
VerbeterpuntenBij de betaling wat problemen gehad waardoor er een dubbele bestelling gemaakt moest worden. Goed opgelost via de telefoon! Wellicht daar nog naar kijken...
Pluspunten
Ruim aanbod.
VerbeterpuntenEr zitten zowel verse als bevroren producten in één pakket. Hierdoor zijn de bevroren pakketten gaan ontdooien. Mooier zou zijn als al het vlees bevroren aangeleverd zou worden. Ook gezien het feit dat ik nu voor twee weekenden had bestelt en dus vlees wat aan het ontdooien was weer heb moeten invriezen. Vraag mij dan ook af hoe de chuck-eye wordt aangeleverd bij BBQuality? Als een vers product? Deze waren al bijna op de datum. Woensdag geleverd en tot zondag 'te gebruiken'.
Pluspunten
Had op verkeerd adres order ingegeven ivm Verhuizing. Na contact via de chat direct veranderd.
Pluspunten
Snelle nette service!
Verbeterpunten-
Pluspunten
Wat een mooie stukken vlees hebben ze hier.En de prijs valt mij ook niet tegen.
VerbeterpuntenDe levering is perfect,maar de bezorging was onduidelijk,zou eerst dinsdag komen,dan donderdag en het kwam op een woensdag.
Pluspunten
Vakmensen met dito producten.
Verbeterpunten- Track and trace met mogelijk om tijdsblokken qua bezorging in te kopen.
Pluspunten
Goede keuze en snelle levering.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss