Pluspunten
Mijn eerste ervaring met dit bedrijf is zeer positief. Mooie stukken vlees netjes en gekoeld verpakt ontvangen. Zeker voor herhaling vatbaar!
Pluspunten
snelle levering. doen wat er is afgesproken.
Verbeterpuntennog geen punten gehad waarvan ik zeg verbeteren.
Pluspunten
Goede producten. Goed verpakt en snelle levering.
VerbeterpuntenMisschien wat uitgebreider assortiment. Daarmee bedoel ik het duurdere en exclusieve vlees. Dus wat meer keuze in verschillende rassen. De afkomst van het vlees vermelden.
Pluspunten
Direct contact om besteld product nog de zelfde dag af te halen
Pluspunten
Website is goed en duidelijk! het kiezen van de aflever momenten zijn super en het is vlees is top verpakt!! Kwaliteit van het vlees is ook super te noemen
Pluspunten
Ik kan echt niks negatiefs zeggen. Het vlees is heerlijk, de prijs is prima en de service uitstekend
Pluspunten
Levering is snel. Kwaliteit is goed. Had een keer een weefsel plek in een dubbeldoek picanha. Aangegeven en werd keurig gecompenseerd op m'n volgende aankoop... Gewoon klasse
VerbeterpuntenVooral doorgaan zo
Pluspunten
super service
Pluspunten
Gewoon top.. Goede service, kwaliteit is goed.. Prijzen zijn scherp.. Gewoon goed!!
VerbeterpuntenTot op heden NVT..
Pluspunten
Fijne kwaliteit vlees voor een redelijke prijs.
VerbeterpuntenHet chatprogramma op de site gaf wat problemen, wat enige miscommunicatie opriep. Gelukkig kon alles alsnog telefonisch bijgesteld worden.
Pluspunten
Goed en lekker vlees; fijne prijs, snelle bezorging. Top!
Pluspunten
Snel, lekker, humor. Doet meer dan noodzakelijk.
VerbeterpuntenAls ik iets moet verzinnen, zou het meer concepten mogen zijn: een avondvullend menu!
Pluspunten
Snel, goede kwaliteit en een mooi bedrijf.
PayPal betaling ondersteuning
Pluspunten
Enorm goede service en goede prijs kwaliteit verhouding
Pluspunten
Een bedrijf dat staat voor wat ze zeggen. en altijd zoeken naar oplossing als er eens iets niet voorradig is.
VerbeterpuntenLet goed op de levertijden op jullie website.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss