Pluspunten
Levering volgens afspraak. Kwalitatief zeer mooi en smakelijk vlees.
Pluspunten
Super lekker en mald vlees. Duidelijke communicatie levering als afgesproken!
VerbeterpuntenAls enig puntje zou het fijn zijn als je van te voren weet welk vlees diepvries is.
Pluspunten
Mooie site met duidelijke recepten en mooie prijs kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenWaarom gaat transport via van lent als de postbode het kpmt brengen?
Pluspunten
Gewoon een lekker stuk vlees van goede kwaliteit en ruime keuze, ook het contact met deze mensen is zeer goed ik heb er al vele malen naar volle tevredenheid besteld.
Pluspunten
Bestelling via de website en betaling gaan erg vlot en duidelijk, Goederen zijn goed verpakt en met extra vrieskoel pak
Pluspunten
Snelle levering, alles op voorraad.
VerbeterpuntenChatfunctie
Pluspunten
goede producten en ook kennis over de producten die ze verkopen. Snelle reactie via de chat en een eerlijk advies
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Persoonlijke communicatie, kwaliteit en op tijd geleverd.
Ik zie geen verbeterpunten voor dit bedrijf. elke keer top kwaliteit vlees en goede en snelle levering.
Pluspunten
Ik heb al heel wat keren vlees besteld. De kwaliteit is prima. Het is altijd weer spannend of Postnl het pakket op tijd zal bezorgen. Tot nu toe is dat altijd goed gegaan, ook die ene keer dat Postnl een storing had en pas 's avonds laat kwam met het pakket. BBQ hield toen de vinger aan de pols voor mij.
VerbeterpuntenWeet ik zo niet.
Pluspunten
Kwaliteit. Naast het ruime aanbod is belangrijkste punt bij het bestellen van vlees online de kwaliteit van het vlees. Dit is bij BBQuality gewoon top. Van gewoon gehakt tot wild, het zijn eerlijke producten zonder toegevoegde supermarkt-rotzooi (zoals vocht in het gehakt). Ik bestel al m'n dagelijkse vlees bij BBQuality, het is vacuüm verpak, geproportioneerd en komt bevroren binnen dus kan gelijk de vriezer in. M'n ietwat kieskeurige dochters eten nu vlees, met plezier, omdat de smaak gewoonweg goed is. Communicatie is ook goed, mail, bellen, sociale media; alles snel en direct. Wekt vertrouwen en dat wordt bevestigd door het vlees. Daarnaast doen ze niet moeilijk over een "onsje" meer, al het vlees is meer dan je besteld (dus een kilo is altijd méér dan een kilo). Ik beveel BBQuality zeer zeker aan als online-slager. Bestel nu al bijna anderhalf jaar vlees bij ze en ben nog nooit teleurgesteld.
Pluspunten
Goede kwaliteit vlees. Op tijd geleverd.
VerbeterpuntenProbeer standaard ice packs onder en boven aan te houden.
Pluspunten
Perfect vlees in top verpakking voor in de vriezer!
Pluspunten
Betaalbaar vlees van goede kwaliteit. En sinds de overstap naar PostNL gaat de bezorging ook perfect.
VerbeterpuntenMeer aanbod van kleine porties (500 gram) voor 1-2 personen zou mooi zijn
Pluspunten
De website werkt snel, gemakkelijk en overzichtelijk. Ze hebben altijd een mooie actie bij een bepaald bedrag. Ook handig is het bestellen van artikel via de mail, die niet op de site staan. Kortom ik bestel graag bij ze!
VerbeterpuntenIk kan er met moeite één bedenken. Ik zou het handig vinden om de totaalprijs tijdens bestellen te zien. Rechtsboven bijvoorbeeld
Pluspunten
In een woord Top !
Pluspunten
Super vriendelijk en uitstekende communicatie, en zeer goede kwaliteit van de producten.
Pluspunten
Komt altijd de afspraken/bestelling na, top kwaliteit vlees, zeer goede en deskundige service. super aanrader.
Pluspunten
Altijd bereid om advies te geven. Kwaliteit van het vlees staat buiten kijf en snelle bezorging.
VerbeterpuntenWellicht na de bestelling een indicatie kunnen geven over een tijdsframe qua bezorging.
Pluspunten
Heerlijk betaalbaar vlees! Komen afspraken altijd na en bezorgen kosteloos aan huis! Ideaal!
VerbeterpuntenTip! Op deze manier doorgaan!
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss