Pluspunten
Goede kwaliteit vlees. Op tijd geleverd.
VerbeterpuntenProbeer standaard ice packs onder en boven aan te houden.
Pluspunten
Perfect vlees in top verpakking voor in de vriezer!
Pluspunten
Betaalbaar vlees van goede kwaliteit. En sinds de overstap naar PostNL gaat de bezorging ook perfect.
VerbeterpuntenMeer aanbod van kleine porties (500 gram) voor 1-2 personen zou mooi zijn
Pluspunten
De website werkt snel, gemakkelijk en overzichtelijk. Ze hebben altijd een mooie actie bij een bepaald bedrag. Ook handig is het bestellen van artikel via de mail, die niet op de site staan. Kortom ik bestel graag bij ze!
VerbeterpuntenIk kan er met moeite één bedenken. Ik zou het handig vinden om de totaalprijs tijdens bestellen te zien. Rechtsboven bijvoorbeeld
Pluspunten
In een woord Top !
Pluspunten
Super vriendelijk en uitstekende communicatie, en zeer goede kwaliteit van de producten.
Pluspunten
Komt altijd de afspraken/bestelling na, top kwaliteit vlees, zeer goede en deskundige service. super aanrader.
Pluspunten
Altijd bereid om advies te geven. Kwaliteit van het vlees staat buiten kijf en snelle bezorging.
VerbeterpuntenWellicht na de bestelling een indicatie kunnen geven over een tijdsframe qua bezorging.
Pluspunten
Heerlijk betaalbaar vlees! Komen afspraken altijd na en bezorgen kosteloos aan huis! Ideaal!
VerbeterpuntenTip! Op deze manier doorgaan!
Pluspunten
Enthousiaste mensen achter het bedrijf, die met de klanten meedenken. Mooi ruim assortiment, met kwalitatief goed vlees. En genot om dit vlees te bereiden.
Pluspunten
Lekker vlees Bij misverstanden wordt dit heel netjes opgelost
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Ik bestel regelmatig bij BBQuality en doe dit naar alle tevredenheid. Het persoonlijk contact met de heren van BBQuality is super, indien je vragen heb denken ze graag met je mee. De kwaliteit van de producten is altijd zeer goed! Er is ook wel eens iets mis gegaan tijdens een bezorging (schuld lag overigens bij de pakketdienst), maar 1 telefoontje naar BBQuality en alles werd keurig opgelost. Mijn advies: like ze op Facebook en meld je aan voor de nieuwsbrief, BBQuality heeft elke maand fantastische aanbiedingen en recepten.
VerbeterpuntenGewoon zo doorgaan!
Pluspunten
Gewone liefhebbers van vlees. Geen gedoe, maar wel tips en advies over het bereiden van het vlees.
VerbeterpuntenAls enige tip zou ik zeggen een groter bord aan de straat. De eerste keer was het een beetje zoeken en voor zo'n bedrijf hoeft niemand zich te schamen
Pluspunten
Al vaak besteld en altijd uitstekend geholpen door Paul. Vlees is van uitstekende kwaliteit en de prijs niet te hoog! Echte aanrader
VerbeterpuntenGeen! Ga zo door!!
Pluspunten
Uitstekend vlees, keurig verpakt en volgens afspraak (track and trace) geleverd. Ga zeker nog een keer bestellen!!!!
VerbeterpuntenEen vinkenlap is geen bavette. Bavette besteld en vinkenlap gekregen. Ook smakelijk maar niet de bedoeling.
Pluspunten
Uitmuntende prijs/kwaliteit verhouding, uitgebreid assortiment met leuke aanbiedingen, gratis cadeautje bij bestelling vanaf €100, professionele gekoelde verpakking, gratis verzending vanaf €75, snelle levering.
VerbeterpuntenGeen, never change a winning team!
Pluspunten
Heerlijk vlees, goede levering en fantastische service! ik bestel sinds enige tijd bij BBQuality en ben echt elke keer zeer tevreden over het heerlijke kwaliteit van het vlees, en de goede service. Voor mij geen twijfel meer waar ik mijn vlees koop of bestel. Vanaf nu altijd BBQuality
Pluspunten
TOP VLEES!!!!!!!! Voor de eerste keer besteld bij bbquality na een tip van een kennis. Helaas kregen wij de bestelling binnen van een andere klant. Meteen gebeld met Paul en hij belde met 15 min terug. Uitgelegd wat er mis was. Geen probleem zij Paul: ik stuur het goede pakket meteen naar je op. Ook dit pakket was prima op tijd binnen. we mochten het verkeerde pakket houden, dat kun je niet meer Naar een andere klant sturen i.v.m. kwaliteit ijzen denk ik. Dat is voor ons wel top omdat daar dingen inzitten die we mooi kunnen uittesten. Paul top opgelost. Tot de volgende bestelling.
Verbeterpuntenwe hebben 2 maal geen track end tracé nr. gehad. wel makkelijk zo dat je niet de hele dag thuis hoeft te blijven of te bellen. na een belletje wisten we het tijd vak en het was prima op tijd.
Pluspunten
Super goed, mals en smaakvol vlees. Echt een aanrader!
Pluspunten
Het was weer een prima bbq pakket en een prima gourmetschotel alles was weer prima in orde.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Wat een top vlees! Echt geweldige stukken vlees voor op de BBQ. Sinds een paar maanden bestel ik hier ook mijn dagelijks vlees, ook dit bevalt meer dan goed! Nu een keer of 5 besteld en altijd alles netjes conform afspraak geleverd. Communicatie gaat ook heel soepel, als je een mail stuurt reageren ze direct om je vragen te beantwoorden! Al met al is BBQuality echt een aanrader!
VerbeterpuntenIk kan niets bedenken!
Pluspunten
Zeer goed vlees voor een prima prijs, goed verpakt. Afleverdag is wel bekend maar aflevertijd varieert tussen 08.30 uur en 18.00 uur. Dit zag ik bij ontvangst op de doos staan. Dit was ook niet bekend. Je bent dus verplicht om de hele dag thuis te blijven of een hele snipperdag op te nemen. Dit is voor mij helaas dan ook een reden ondanks de goede kwaliteit om hier niet meer te bestellen.
VerbeterpuntenTrack & trace code zou wel erg makkelijk zijn zodat je in ieder geval weet in wat voor tijdsbestek het pakket komt.
Pluspunten
Pluspunten
Heel mooi vlees, super assortiment, overzichtelijke site en heel goede communicatie!! Er ging wat mis bij mijn eerste bestelling maar dat werd super opgelost! Ga zo door, ik kom zeker terug.
Gasstraat Oost 30 K
5349AV Oss