Pluspunten
+ voor de insideskirt. Goed verpakt, lekker vlees.
Pluspunten
Mooie stukken BBQ-vlees. Ik heb al meerdere keren vlees besteld en dat was zeer smakelijk.
VerbeterpuntenBevroren vlees en niet bevroren vlees moet niet samen in één pakket verzonden worden. Want het niet bevroren vlees zorgt ervoor dat het bevroren vlees ontdooit.
Pluspunten
Leuk dat de inside skirt is toegevoegd aan het assortiment.
VerbeterpuntenGeen, ga vooral zo door
Pluspunten
Ik heb al een paar keer besteld bij bbquality en ben zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees en de levering. Het vlees is van goede kwaliteit en de prijzen zijn goed. Elke keer nog mooi op de afgesproken tijd geleverd. Ik hoef niet meer ergens anders vlees te halen.
VerbeterpuntenVooral zo doorgaan
Pluspunten
Ongelooflijk wat een goede service en kwaliteit dit bedrijf levert. Keer op keer zonder uitzondering! Je kan hier naar hartelust bestellen omdat al het vlees van uitstekende kwaliteit is. Tevens een zeer uitgebreid assortiment dat wordt aangeboden op hun website. Het leuke is dat ze elke keer iets nieuws aanbieden wat het leuk maakt om te bestellen (en proeven). Bestelling is altijd op tijd binnen en wordt goed gekoeld verpakt. Tevens wordt er bij vragen per email direct vriendelijk antwoord gegeven. Kan niet anders zeggen dan dat dit 1 van de weinige bedrijven is die ik mijn vrienden zonder twijfel aanraad.
VerbeterpuntenAltijd zo goed blijven! Ga vooral zo door!
Pluspunten
Ik kan iedereen aanraden om hier te bestellen. Ik bestelde eerst altijd bij een andere online slager welke ook zeker goed van kwaliteit was, maar het persoonlijke en snelle contact (op zondag een mailtje gestuurd met een vraag over een product dat ik binnen had, binnen 3 minuten antwoord!) is hier toch echt wel een toppertje. De kwaliteit is perfect en ik vind het ook een erg groot voordeel tegenover de concurrentie dat ze ook 'dagelijks vlees' hebben, m.a.w. ik koop geen vlees meer in de supermarkt/gewone slager, ik bestel gewoon alles simpel online voortaan bij BBQuality.
VerbeterpuntenWellicht in de toekomst nog uitbreiden met vis ingevroren en het is helemaal super.
Pluspunten
Al meerdere malen diverse bestellingen geplaatst! Uitstekende kwaliteit! Super BBQ's gehad! Voor herhaling vatbaar! Ga zo door!
Pluspunten
Echt heerlijk vlees , zeldzaam lekker , zodoende dus net weer een bestelling gedaan , hoop dat het zo blijft , want kwaliteit verkoopt zichzelf , je komt er vanzelf achter als je weer met ander vlees aan de BBQ staat , dat valt dan zeker tegen , succes met de zaken
VerbeterpuntenIk weet nog niet goed wat er met mijn pakket gebeurd als ik niet thuis ben , word het dan bij de buren geleverd en hoe zit het dan met koelen van de producten en of evt. tijdsindicatie ?
Pluspunten
Duidelijke website met recepten. Goede kwaliteit vlees voor een goede prijs. Snel verzonden. Voor 12uur besteld is inderdaad de volgende dag bezorgd. Zeer goed verpakt in een Styrofoam koeldoos met daarin het (vacuum) verpakte vlees in een plastic zak met twee lagen icepacks. Alles keurig rond de 3°C. De Picanha die ik besteld had was 1500gr ipv 1600gr. Daarop kreeg ik er ter compensatie twee lekkere dikke Black Angus burgers bij. Prima! Ook de attente persoonlijk e-mails van de winkeleigenaren als de bestelling is verzonden kan ik waarderen.
VerbeterpuntenEigenlijk geen. Alleen dat er soms recepten achter producten staan die niets met het product te maken hebben. (bv sparerib recept bij de Tomahawk steaks)
Pluspunten
Snel, persoonlijk en, het allerbelangrijkste, goed vlees. Kortom: top.
VerbeterpuntenZet groot op het pakket 'indien niet thuis, afleveren bij buren. Niet mee terug nemen', of zoiets dergelijks.
Pluspunten
Persoonlijk, hoge kwaliteit en makkelijk bereikbaar! Helemaal top!
Pluspunten
Zeer goed mee te communiceren afspraken komen na en kwaliteit is top!
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Vanochtend om 9:25 de bestelling ontvangen van jullie dankzij de goede tip van onze lieve buren Dennis&Ilse van de thorstraat 18 zij hebben ons jullie het uitstekende vlees en de kwaliteit daarvan ons laten proeven we zijn daarvan ook onder de indruk geraakt dat wij ook niet anders meer willen ( zelfs hebben ze ons burgers laten keuren welke het lekkerste zijn bij jullie) Alles word keurig netjes verpakt zelf met ijsblokjes er bij en kregen zelfs op aanvraag spiesen er bij zodat we zelf het vlees kunnen rijgen !! dankzij onze buren hebben wij nu nu heerlijk vlees en daar zijn we hun dankbaar voor ! En jullie voor de uitstekende kwaliteit die jullie leveren aan ons !
Pluspunten
Mooi stuk sparerib besteld, dit is zeer goed ontvangen. Wij hebben er lekker van gegeten met heel veel personen. Vandaag heb ik mijn tweede bestelling geplaatst. Verzendmethode is zeer goed en manier van verpakken is zeer netjes.
VerbeterpuntenHelaas was er bij de koerier is misgegaan waardoor mijn bestelling 4 uur later geleverd werd dan de aangegeven tijd. Het zou prettig geweest zijn als ik hiervan een mailtje of sms of telefoontje ontvangen had.
Pluspunten
Komen volledig na wat ze beloven op de site. Hele korte levertijd, goed verpakt en gekoeld. Heel veel keus met ook leuke soorten vlees om gewoon eens te proberen. De kwaliteit van het vlees is erg goed!
Pluspunten
Goede kwaliteit en leveringen op afgesproken tijden
VerbeterpuntenEen verzamel afleverpunt zoals de Postnl vestigingen zou me erg goed uitkomen om levering te garanderen.
Pluspunten
Met ons barbecue team al een aantal maal vlees besteld bij BBQuality. We hebben altijd mooie stukken mogen ontvangen. Goed bevleesd. Relatief weinig snijverlies. Prijstechnisch concurrerend zonder in te leveren op kwaliteit.
VerbeterpuntenGeen. Blijf dit kwaliteitsniveau hanteren.
Pluspunten
Ik heb 4 keer een 10 gegeven. Dit was mijn derde grote bestelling en heb werkelijk niets te klagen. Kreeg zelfs netjes een mail vooraf wat vers was en wat diepvries was.
Pluspunten
Ik heb twee weken geleden voor het eerst vlees besteld bij BBQuality (op aanraden van een collega) en moet zeggen dat ik hier vaker vlees ga bestellen. Aangezien ik als leverdatum dat dag na 2e Pinksterdag had gekozen (en ze dan niet konden leveren) kreeg ik in het weekend keurig een mail dat het vlees de woensdag geleverd zou worden, met de opmerking dat als ik het liever op een andere dag wilde ontvangen ik maar even moest mailen. Vervolgens zag ik na levering dat de BBQ Pakketten niet bevroren waren (en ik me afvroeg of ze ontdooit of vers waren en dus konden worden ingevroren). Na een belletje met BBQuality werd mij verteld dat ze zoveel mogelijk met verse producten werken (zodat ze ook nog kunnen worden ingevroren). Super....een dag voor de BBQ (zaterdag) de boei ontooid en we hebben vervolgens HEERLIJK zitten smullen van het vlees. Volgende keer bestel ik het vlees zeker weer bij BBQ Qualiy.
VerbeterpuntenMisschien bij de BBQ pakketten vermelden dat ze NIET bevroren verstuurd worden (dat ze dus vers zijn) en dus ingevroren kunnen worden.
Pluspunten
Topvlees, altijd binnen twee dagen in huis en met een persoonlijke touch. Ik ben fan!
Pluspunten
Ten eerst de goede kwaliteit van het vlees, ook snelle levering tot in de keuken, praktische verpakking van het vlees, zodat je makkelijk veel vlees in een lade van de vriezer kwijt kan. Betrouwbare leverancier!
VerbeterpuntenMisschien handig voor allergieën, een ingredienten lijstje bij kant en klaar vlees.
Pluspunten
Prima kwaliteit vlees, veel keus en snelle levering. Het contact verloopt ook altijd snel en vriendelijk! Wij hebben al meerdere keren een bestelling geplaatst en zijn super tevreden!
VerbeterpuntenGeen
Gasstraat Oost 30 K