goede service, goed behandeld

Pluspunten

Heerlijk en eerlijk vlees voor prijzen die lager liggen dan bij de supermarkt. Je proeft het verschil en je hoeft er de deur niet voor uit! In fijne porties verpakt. Wij zijn erg enthousiast.

Elke keer wordt het assortiment uitgebreid, dus we zijn benieuwd wat er volgt en of de seizoenen een rol krijgen... Dus dat is mijn tip.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Website is goed en duidelijk,communicatie na bestellen ook helemaal super.En weer super netjes en gekoeld afgeleverd.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goed contact als je besteld hebt, als er iets niet op voorraad is wordt er overleg gepleegd, ik heb nu meerdere keren besteld en tot nu toe telkens tot tevredenheid. prijs kwaliteit is prima.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Het is de tweede keer dat ik een bestelling gedaan heb bij BBQuality. BBQuality heeft een duidelijke site waarop je eenvoudig kunt bestellen. Producten zien er zeer goed uit en zijn goed verpakt. De bestelling wordt op de juiste tijd afgeleverd. Voor mij geen BBQvlees meer van de supermarkt. In één woord; TOP.

Geen verbeterpunten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Snelle reactie's op vragen. Zeer tevreden over de kwaliteit van het vlees. Goed verpakt en op de juiste dag bezorgd.

Tip: Verschillende kruiden en rubs voor het vlees in het assortiment nemen :)

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

AL meerdere keren besteld bij BBQuality. Altijd top kwaliteit, dikbevleesde ribs zijn hier ook echt dik bevleesd. Bij meerdere online slagers besteld, maar BBQuality staat qua producten en communicatie dik bovenaan!

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Boston butt : 4 kilo a € 4.50 per kilo zeer mooie prijs. snel geleverd en het vlees was 's avonds bij ontvangst nog bevroren. Het vlees ziet er fris en vers uit.

Iets meer aan koel elementen toevoegen, deze waren bij ontvangst geheel ontdooid.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Snelle levering, hoge kwaliteit producten tegen een zeer scherpe prijs. Heb eens zitten rekenen en goedkoper als de AH en beter dan bij de keurslager. Ben echt om !! Makkelijke verpakking (vacuüm verpakt) en veel ruimte over in mijn vriezer. Als ik spontaan vlees wil ontdooien leg is het in koud water en binnen 15 min klaar voor gebruik. Mooie keuze uit diverse soorten vlees. Echte aanrader en goed voor de portemonnee.

nvt , ben zeer tevreden en koop inmiddels al mijn vlees hier !

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

- zeer nette levering - webshop, meedenkend met de klant - kwaliteit goed.

Tip: Hoe groter het bedrijf gaat worden, laat de kwaliteit van het vlees niet beïnvloeden. Dan blijf ik een vaste klant :-)

goede service, goed behandeld

Pluspunten

goede kwaliteit van de producten. vragen zijn altijd mogelijk heel goed, dat ze niet te snel meer assortiment aanbieden.

bijproducten voor de bbq aanbieden

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Top bedrijf met persoonlijke aandacht voor de klanten.

er zullen altijd verbeterpunten binnen een bedrijf zijn, maar ik kan zo niet aangeven waarin BBquality zou kunnen verbeteren.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Service is bijzonder goed

Ik zou graag de sideskirt in jullie assortiment willen zien.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

makkelijk bestellen en goede kwaliteit

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Levert zeer goed vlees voor een fantastische prijs. Ook wordt het vlees snel en op tijd geleverd volgens afspraak. Zeker een aanrader!

Geen klachten meegemaakt tot nu toe.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg goeie kwaliteit en erg behulpzaam.

Kan er geen bedenken

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Erg goede service en levering.

Website up-to-date houden m.b.t. wat wel en niet op voorraad is.

goede service, goed behandeld

Pluspunten

Goede kwaliteit iets niet goed melden en het wordt geregeld.

Ik weet geen verbeter punten.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Goede kwaliteit vlees, klantvriendelijk, staan altijd voor je klaar om je te helpen.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Helemaal goed Bbquality, snelle leveringen volgens afspraak, persoonlijk contact en als het een keer mis gaat staan ze voor je klaar. Ook buiten de standaard kantoortijden.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

vlees van zeer goede kwaliteit volgens afspraak geleverd op de gevraagde dag!

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Snelle levering. Producten mooi gekoeld bij aankomst.

perfect, zeker aan te bevelen

Pluspunten

Ben erg tevreden over de kwaliteit van het vlees en de service. Afspraak is afspraak. De prijs kwaliteit is bijzonder goed en kan door de handige verpakking ( sealing) veel meer kwijt in de diepvries. Het onverwacht ontdooien van producten gaat ook erg snel.

Ik kan geen positieve reactie plaatsen omdat ik (bewust) geen twitter en Facebook heb. Misschien dat je hier iets mee kan doen op de site. Het portioneren is inmiddels al verbeterd en dat is top. Ga zo door !! Spaarststeem bij 5 x bestelling van €70 een .....?

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss