Excellent service and good quality.. but do miss my turkey legs.......

Topbedrijf

Wat ik tot nu toe besteld heb was altijd topkwaliteit, snel geleverd voor een prima prijs.

Op afstand besteld en keurig bezorgt

Keuze voor de carnivoren en vetariers in één. Netjes op ijsblokjes bezorgd. Top!

Top producten en goede service

Al jaren nu mij adres voor mijn bbq vlees. Super tevreden.

Top vlees,top service

Alles prima in orde

Vlees is goed, (bezorg) service minder

Toen mijn pakket met voor zo'n 250 euro aan mooi vlees ontdooid aankwam kreeg de bezorger de schuld. Als leverancier mag je dan iets meer doen als gebaar dan een bericht met: "gewoon weer invriezen kan best" Geen excuus, geen compensatie, geen tegemoetkoming.

PRIMA

Leuke aanbiedingen, prima verpakt en verstuurd. Uitstekende kwaliteit vlees

Heerlijk vlees voor de BBQ, snel geleverd.

Super web winkel , de black burgers zij favoriet bij de familie!

Altijd goed

Goed vlees goede service

Top kwaliteit vlees, goeie service.

Goede online slager

Goede producten en snelle levertijden. Bezorgdienst Trunkers laat het wel een beetje afweten. Geeft keuzes in de app die ze niet nakomen. Vlees is altijd goed verpakt, alleen nu wel al een paar keer gehad dat de vacuüm verpakking niet meer vacuüm was. Klein puntje van aandacht. Verder erg blij mee, en kom zeer zeker terug.

Alles goed geregeld

Lekker

Vertrouwen

You get what you see

Proef en zie.

Hun goed gerichte uitstekende service, en vooral.......een in het oog springende hygiëne. TOPPIE.

Erg lekker vlees.

Doen wat je beloofd!

Goed vlees, snel geleverd!

Top vlees, top service

Altijd top vlees. Goeie communicatie over bestelling.

Ik bestel regelmatig en iedere keer is het weer op tijd en volgens afspraak.

top

Zoals gewoonlijk op tijd geleverd en prima kwaliteit.

Top Quality!

Top Quality!

Altijd goede klantenservice

Wat ik ook bestel het is altijd goede kwaliteit

Paar keer besteld en altijd perfecte service en kwaliteit!

Kwaliteit vlees is super. Levering altijd volgens afspraak.

Goed veel goede prijs

Goed vlees en goede prijs word wel wat met vocht in gespoten wand sommige stukken vlees zijn gehalveerd na het bak process maar daar is de prijs ook na. Plus elke kadotje wat ik krijg kan ik niet gebruiken omdat de houdbaarheid maar heel kort is en 9 of de 10 keer krijg ik die na een bestellen van 200/250euro vlees als de vriezer al vol is. Dus als jullie dan toch ons blij willen maken dan niet niet met een dooie mus...

Net een voldoende

Had een tomahawk besteld maar het was geen mooi stuk maar het was geen mooi stuk volgende keer ga ik weer naar me eigen slager dan kun je het vlees vtv zien en weet je wat je koopt

Goed, maar te vettig

Bestelling was simpel. Groot assortiment. Maar de Galbi had teveel vet, er moest heel veel weggesneden worden. Had ook wat dunner mogen zijn

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss