Prima product, bezorging laat de wensen over

Bij de levering werd er niet aangebeld, maar stil voor de deur gezet. Hierdoor stond ons diepvriespakket geruime tijd onbeheerd en te ontdooien voor de deur. De levering en tijd van levering konden we via de ring video terugzien, zonder aanbellen neergezet. Producten zijn goed, levering zal verbeterd moeten worden. Waarna zeker positief

Prima product, bezorging laat de wensen over

Bij de levering werd er niet aangebeld, maar stil voor de deur gezet. Hierdoor stond ons diepvriespakket geruime tijd onbeheerd en te ontdooien voor de deur. De levering en tijd van levering konden we via de ring video terugzien, zonder aanbellen neergezet. Producten zijn goed, levering zal verbeterd moeten worden. Waarna zeker positirf

Lekker vlees

Netjes verpakt vooral gehakt is super in porties verdeeld

Eerste keer dat ik bij hun bestel. Bezorger stelde de levering uit en 4 dagen later kwam het ontdooit aan. Ik had dit gemeld bij bbq quality en zij boden zonder twijvel een nieuwe aan en dat ging in 1 keer goed. Bbq quality valt niets op aan het te merken.

ik ben tevreden

Het vlees is van goede kwalitijd.

Goede kwaliteit

Short ribs waren top

Perfect quality perfectly delivered!

Top!!!

Perfect quality perfectly delivered!

Top!!!

Quality!!!

Heerlijk vlees, goede aanbiedingen en goed geleverd

Goede service 1 keer vlees gehad wat niet goed was is gelijk geregeld

Vlees van goede kwaliteit, bezorging kan beter

Vlees (hoewel niet goedkoop) is van prima kwaliteit. Bezorging kan beter: het bevroren vlees wordt voor de deur gelegd zonder af te wachten of je de deur open doet / de bel gehoord hebt. Sowieso niet zo netjes, maar bij bederfelijke waar kan dit echt onhandig uitpakken.

Goed, snel en ruim aanbod

Vlees besteld wat snel cq op de afgesproken datum werd bezorgd. Ruim aanbod van mooi vlees. Geen spijt van.

Goed, snel en ruim aanbod

Prima geregeld

Snelle levering. Super verpakt. Vlees ziet er top uit

Prima geregeld

Snelle levering. Super verpakt. Vlees ziet er top uit

perfect verpakt en geleverd

snelle correcte levering alles goed verpakt en op temperatuur.

Gasstraat Oost 30 K

5349AV Oss